PFM | NLS betrokken bij moordopdracht Holleeder

Holleeder bereidde aanslag op zussen voor via NLS leden

Holleeder bereidde moordaanslagen op zijn 2 zussen en ex-vriendin voor via NLS leden

Willem Holleeder heeft vanuit de extra beveiligde gevangenis in Vught via medegedetineerden een moordaanslag op zijn zussen Astrid en Sonja en zijn ex-vriendin Sandra den Hartog voorbereid.

Die medegedetineerden zijn leden van de Curaçaose bende No Limit Soldiers. Het is bekend dat de moordenaar van politicus Helmin Wiels, Elvis Kuwas, is opgesloten in Vught.

Het is niet duidelijk met wie Holeeder contact heeft gezocht om de moordopdracht op zijn zussen te geven. De twee bendeleden kregen van Holleeder opdracht een bepaald telefoonnummer te bellen en dan een codeboodschap uit te spreken weet De Telegraaf.

Uit onderzoek blijkt volgens het OM dat de twee NLS’ers andere bendeleden moesten inschakelen om de drie liquidaties uit te voeren. Als aanbetaling was al vijfduizend euro betaald. Holleeder staat terecht wegens betrokkenheid bij meerdere afrekeningen in het criminele circuit.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | NLS betrokken bij moordopdracht Holleeder

  1. Abraham Mossel

    Als ik het goed heb begrepen van een betrouwbare bron zit ” Monster” in de bijlemerbajes en Forensa, de vriend van Jamaloodin, die samen verdachte zijn in de moord op Helmin Wiels, zat op dat moment wel in Vucht en die weet wel raad met het geven van moord opdrachten!.

  2. nederland

    Zou toch maar een keer navraag doen waar meneer kuwas nou werkelijk gedetineerd zit want dat is niet in vught..
    Net als vele die wel in vught horen te zitten maar werkelijk op de beste regime’s zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *