30 C
Willemstad
• dinsdag 27 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

PFM | Manifestatie voor nieuw referendum over band met Nederland

HomeMediaPFM | Manifestatie voor nieuw referendum over band met Nederland
chester-peterson-kfo-no-1
No (1)

Gisteravond is een manifestatie gehouden door aanhangers van Korsou Fuerte i Outonomo, de beweging van onder meer de advocaten Eldon ‘Peppie’ Sulvaran en Chester Peterson.

De deelnemers, naar schatting ruim honderd, willen een nieuw referendum afdwingen over de band met Nederland, waarbij vooral de koninkrijksweťten de demonstranten een doorn in het oog zijn.

eldon-peppie-sulvaran-kfo-no-2
No no
chester-peterson-kfo-no-referendum-awo
KFO handtekeningen MAN-politici Hensley Koeiman, Kenneth Gijsbertha en Joël Plet

Opmerkelijk was dat Sulvaran aan de pers handtekeningen liet zien van MAN-politici Hensley Koeiman, Kenneth Gijsbertha en Joël Plet die de petitie voor een nieuw referendum blijkbaar steunen.

Sulvaran zei dat hij verwacht dat de MAN die nu in de regering zich ook hard gaat maken voor de volksraadpleging. In het uiteindelijke regeerakkoord is het woord ‘referendum’ dat in het concept wel werd genoemd verwijderd.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

13 reacties

 1. Zielige vertoning. Waarschijnlijk iedereen een lekkere piepschuimen bak van Trukipan gekregen, en een glaasje bier erbij.
  Mwhaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

 2. wat een stelletje zielige figuren…
  als ik zo naar de foto”s kijk van deze zogenaamde advocaten, zie ik eerder een stel chollers.
  Wat zij willen is de macht grijpen voor een paar rijke families hier op het eiland.
  zodat die nog rijker kunnen worden.
  kortom in het belang van deze maffiafamilies.
  alleen dombo”s trappen er in.
  helaas op het eiland zijn veel dombo”s

 3. Stelletje opportunistische luie zakkenvullers die altijd al de weg kwijt zijn geweest. Gelukkig trapt het grootste deel van de bevolking niet meer in hun mooie verhaaltjes.

 4. he loosers—is het niet een uitstekend teken aan de wand–100 man is een familie reuni,geen manifestatie.Het enigste wat deze bloedzuigers op uit zijn is geld van land en bevolking om hun zakken te kunnen spekken.Een ieder die een goede advokaat zoekt moet zeker niet bij deze schreeuwlelijken zijn,want veel zaken winnen ze zeker niet.

 5. Het heeft geen indruk gemaakt, noch achtergelaten. Denk dat het wel de juiste samenvatting is van dit georchestreerde geheel welke de naam van ‘manifestatie’ niet waard was. Het heeft alleen geld gekost om de borden te laten maken en om de ingehuurde’spontaan’ protesterenden te betalen.

 6. @Sulvaran & Peterson: Koeiman cs hebben destijds getekend voor een schoon referendum. Daarna zijn er coalitiebesprekingen geweest en is er met wat handjeklap tussen de coalitiepartners.

  Blijkbaar heeft de MAN besloten het schone referendum NIET als breekpunt te zien en hebben dit laten vallen (waarschijnlijk voor iets wat ze belangrijker vonden).

  Een van je programmapunten laten vallen om andere programmapunten binnen te halen is grote mensenwerk. Alleen kinderen eisen hun hele pakketje zonder toe te geven.

  De MAN hoeft zich m.i. dan ook noch juridisch noch moreel gehouden te voelen aan die handtekening.

  Dat snappen jullie zelf ook wel, maar het bekt wel leuk naar jullie aanhang: “ze hebben een handtekening gezet”.

 7. Wat Nederland betreft is dit een pracht initiatief. Bosman en van Raak hebben hierdoor steun bij hun rondje naar de VN.
  Vergeet niet uw paspoort tijdig te verlengen.

 8. Ruim honderd mensen! tegen 60 duizend gerechtige stemmen, lazer straal toch op, peppie & kokkie ga lekker bij Gerrit de Raaf die jullie nog tonnen moet betalen op zijn schoot uit huilen, misscheien voel je dan nog een dikke buidel!!???.in zijn broek,ha ha .

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties