28.9 C
Willemstad
• woensdag 12 mei 2021 10:27

PBC | Steekpartij in de SDKK

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De SDKK-gevangenis is opnieuw opgeschrikt door een geweldsincident. In blok 7 werd gisterochtend een gevangene door een medegevangene in zijn linkerbeen gestoken. De steekpartij...

PBC | Twaalf partijen willen meedoen aan Arubaanse verkiezingen

Persbureau Curacao ORANJESTAD – Twaalf politieke partijen hebben officieel laten weten mee te willen doen aan de statenverkiezingen van 25 juni op Aruba. Ze hebben hun kandidatenlijsten ingediend...

PBC | Bonaire gaat testen op de luchthaven

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Bonaire is van plan om eind van de maand coronatesten uit de voeren voor aankomende reizigers op de luchthaven. Het gaat dan om een...

ParadiseFM | ‘Curaçao blijft oranje’

Nederlanders kunnen weliswaar binnenkort weer op vakantie, maar Curaçao en de andere Caribische eilanden van het Koninkrijk behouden hun code oranje. Dat betekent dat de Nederlandse overheid...

ParadiseFM | CMC pakt de draad weer op

CMC pakt deze week de reguliere zorg weer op. Vorige week werd al begonnen met urgente oncologische ingrepen. Deze week worden de eerste uitgestelde operaties en behandelingen...

ParadiseFM | Geen nieuwe besmettingen, één coronapatiënt overleden

Er is niemand positief getest op het coronavirus afgelopen dag. Het is voor het eerst sinds februari dat er geen nieuwe coronabesmettingen werden gemeld op Curaçao. Wel...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaPFM | Manifestatie voor nieuw referendum over band met Nederland

PFM | Manifestatie voor nieuw referendum over band met Nederland

chester-peterson-kfo-no-1
No (1)

Gisteravond is een manifestatie gehouden door aanhangers van Korsou Fuerte i Outonomo, de beweging van onder meer de advocaten Eldon ‘Peppie’ Sulvaran en Chester Peterson.

De deelnemers, naar schatting ruim honderd, willen een nieuw referendum afdwingen over de band met Nederland, waarbij vooral de koninkrijksweťten de demonstranten een doorn in het oog zijn.

eldon-peppie-sulvaran-kfo-no-2
No no

chester-peterson-kfo-no-referendum-awo
KFO handtekeningen MAN-politici Hensley Koeiman, Kenneth Gijsbertha en Joël Plet

Opmerkelijk was dat Sulvaran aan de pers handtekeningen liet zien van MAN-politici Hensley Koeiman, Kenneth Gijsbertha en Joël Plet die de petitie voor een nieuw referendum blijkbaar steunen.

Sulvaran zei dat hij verwacht dat de MAN die nu in de regering zich ook hard gaat maken voor de volksraadpleging. In het uiteindelijke regeerakkoord is het woord ‘referendum’ dat in het concept wel werd genoemd verwijderd.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

13 reacties

 1. Zielige vertoning. Waarschijnlijk iedereen een lekkere piepschuimen bak van Trukipan gekregen, en een glaasje bier erbij.
  Mwhaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

 2. wat een stelletje zielige figuren…
  als ik zo naar de foto”s kijk van deze zogenaamde advocaten, zie ik eerder een stel chollers.
  Wat zij willen is de macht grijpen voor een paar rijke families hier op het eiland.
  zodat die nog rijker kunnen worden.
  kortom in het belang van deze maffiafamilies.
  alleen dombo”s trappen er in.
  helaas op het eiland zijn veel dombo”s

 3. Stelletje opportunistische luie zakkenvullers die altijd al de weg kwijt zijn geweest. Gelukkig trapt het grootste deel van de bevolking niet meer in hun mooie verhaaltjes.

 4. he loosers—is het niet een uitstekend teken aan de wand–100 man is een familie reuni,geen manifestatie.Het enigste wat deze bloedzuigers op uit zijn is geld van land en bevolking om hun zakken te kunnen spekken.Een ieder die een goede advokaat zoekt moet zeker niet bij deze schreeuwlelijken zijn,want veel zaken winnen ze zeker niet.

 5. Het heeft geen indruk gemaakt, noch achtergelaten. Denk dat het wel de juiste samenvatting is van dit georchestreerde geheel welke de naam van ‘manifestatie’ niet waard was. Het heeft alleen geld gekost om de borden te laten maken en om de ingehuurde’spontaan’ protesterenden te betalen.

 6. @Sulvaran & Peterson: Koeiman cs hebben destijds getekend voor een schoon referendum. Daarna zijn er coalitiebesprekingen geweest en is er met wat handjeklap tussen de coalitiepartners.

  Blijkbaar heeft de MAN besloten het schone referendum NIET als breekpunt te zien en hebben dit laten vallen (waarschijnlijk voor iets wat ze belangrijker vonden).

  Een van je programmapunten laten vallen om andere programmapunten binnen te halen is grote mensenwerk. Alleen kinderen eisen hun hele pakketje zonder toe te geven.

  De MAN hoeft zich m.i. dan ook noch juridisch noch moreel gehouden te voelen aan die handtekening.

  Dat snappen jullie zelf ook wel, maar het bekt wel leuk naar jullie aanhang: “ze hebben een handtekening gezet”.

 7. Wat Nederland betreft is dit een pracht initiatief. Bosman en van Raak hebben hierdoor steun bij hun rondje naar de VN.
  Vergeet niet uw paspoort tijdig te verlengen.

 8. Ruim honderd mensen! tegen 60 duizend gerechtige stemmen, lazer straal toch op, peppie & kokkie ga lekker bij Gerrit de Raaf die jullie nog tonnen moet betalen op zijn schoot uit huilen, misscheien voel je dan nog een dikke buidel!!???.in zijn broek,ha ha .

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties