PFM | Landhuis Klein Santa Martha ten einde raad

De maat is vol

Landhuis Klein Santa Martha is ten einde raad en neemt geen nieuwe boekingen meer aan. Nadat afgelopen zaterdag opnieuw een toerist is overvallen in het landhuis, is de maat vol voor het hotel.

Dit heeft hotelmanager Lucy Diamant tegenover het Antilliaans Dagblad laten weten. Volgens de hotelmanager verkeert het personeel nog steeds in shock en durven zij de kamers van het hotel niet meer te verhuren omdat zij de veiligheid van hun gasten niet kunnen garanderen.

Gasten die al geboekt hebben krijgen de mogeljkheid om te annuleren. Het restaurant blijft wel gewoon geopend. Afgelopen zaterdag hebben twee inbrekers een slapende Belgische toerist midden in de nacht in haar hotelkamer beroofd en met een hamer bedreigd. Het is niet de eerste keer dat het landhuis doelwit is van overvallers.

Bron: ParadiseFM

 

7 Reacties op “PFM | Landhuis Klein Santa Martha ten einde raad

 1. Het is bekend dat de daders uit de buurt komen. Enige manier om dit te voorkomen is om lokale personen in dienst te nemen. Zij weten wel wie de criminelen zijn en de criminelen zullen dit bedrijf met lust laten omdat zij de bewakers kennen.

 2. Joep Meloen

  Ze wilden ‘mixen met de lokale bevolking’. Ik denk dat, als ik het relaas zo lees, dit wel is gelukt.
  Het is erg dat een bedrijf wederom door criminele YdK om zeep wordt geholpen, maar dit kon je van tevoren zien aankomen. Ze hebben hard gewerkt om er iets moois van te maken, maar het helpt wel om niet wereldvreemd te zijn.

 3. Trots op Curacao (maar nu even niet)

  Uit statistieken blijkt dat inbrekers in de directe omgeving wonen. Soms zijn het de vriendjes van vriendjes die bij een bende een lening hebben lopen. Blijkt ook uit de manier waarop ze met z’n tweeën zijn. Gelukkig lopen ze uiteindelijk tegen de lamp. Niet opgeven, gewoon doorgaan. Politie heeft zijn handenvol aan de corrupte ambtenaren. Overheid dan maar ook sluiten?

 4. Ach, zolang de Airbus van Air Berlin dagelijks tientallen bolletjesslikkers uitbraakt in Dusseldorf zonder dat de politiek zich daar druk om maakt hoeven we van de criminaliteitsbestrijding hier niets te verwachten.

  Criminals, loosen your seat belts.

 5. Er moet een hek eromheen zodat niet iedereen s’avonds doorkunnen lopen,of bewaking.wel jammer want het is een heel mooie landhuis met een geweldig uitzicht.

 6. Is dit de nieuwe manier op goed draaiende macamba bedrijven kapot te maken? diep triest hover kan een land zinken.

 7. Hopi tristu, hufters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *