27 C
Willemstad
• vrijdag 16 april 2021 00:03

ParadiseFM | Ruim 4000 vaccinaties op 1 dag

Het aantal dagelijkse vaccinaties op Curacao neemt toe. De afgelopen 24 uur zijn 4269 personen gevaccineerd. In totaal hadden om 10 uur vanmorgen 45.386 mensen hun eerste...

Democracy now! | Thursday April 15, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 15 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Meer dan 65.000 registraties voor vaccinatie

Inmiddels hebben meer dan 65.000 mensen zich geregistreerd voor een vaccinatie, zo meldt de overheid. Omdat het grote aantal besmettingen tot grote problemen in het ziekenhuis leidt,...

PBC | Het wordt stoffig de komende dagen

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De komende dagen worden weer stoffig: Sahara zand trekt over de Caribische regio. Het Caribbean Weather Center benadrukt dat het hier niet gaat om...

PBC | Vulkaan op Sint-Vincent ‘blijft voorlopig nog wel rommelen’

Persbureau Curacao De vulkaan op Sint-Vincent blijft de komende tijd nog wel rommelen en as uitspuwen. Dat zegt het seismologische centrum van de University of the West Indies....
- Advertisement -spot_img
HomeEconomieBouw & vastgoedsectorPFM | La Rivera: Gebouw Jewel moet tegen de grond

PFM | La Rivera: Gebouw Jewel moet tegen de grond

La Rivera: Appartementengebouw Jewel Investements moet tegen de grond
La Rivera: Appartementengebouw Jewel Investements moet tegen de grond

La Rivera wil dat het gebouw van Jewel Investment and Management aan de Kaya Wilson Papa Godett 30 in Pietermaai Small wordt gesloopt. Daarom hebben zij een zogenoemd pro forma bezwaar ingediend, weet het Antilliaans Dagblad.

Zij willen dat het pand verdwijnt en dat het strandje wat er eerst lag in oorspronkelijke staat wordt hersteld. Ook laten de advocaten van La Rivera weten dat ze wellicht zullen overgaan tot een schadevergoeding van het ministerie van Verker Vervoer en Ruimtelijke planning voor de ontstane situatie.

De advocaten leggen uit tegenover de krant dat er voor het pand nooit een bouwvergunning had mogen worden afgegeven, zoals het Hof vorig jaar ook oordeelde.

Bron: ParadiseFM

3 reacties

  1. Jewel Investments heeft Pietermaai mooi od kaart gezet. Ma punt is er moet gewoon paal en perk worden gesteld aan illegale bouw.
    Klaar, en dat geldt voor een ieder.

  2. gewoon doen plat die handel, zodat niemand kan zeggen dat er uitzonderingen zijn, daarna gelijk al die andere 10.000 illegale bouwsels plat.
    Ik heb daar geen enkel probleem mee, trouwens mocht alles gedoogd gaan worden, dan verwacht ik dat er diverse personen naar de rechter gaan om ook vrijstelling en teruggave zullen eisen van de gemaakte kosten om en huis te bouwen.
    want Misdaad mag niet beloond worden en rechts gelijkheid moet er zijn. Ik hoop dat veel mensen bij de rechter aanspraak gaan vragen op deze regeling.

  3. A ! wie zijn de advocaten en B! wie demoniseerd , terrorisserd en saboteerd hier de boel weer op een geigantische wijzen vlak voor de verkiezingen, laat Jewel weten aan de bevolking of zij een vijand zijn van Cooper en Gertje de Raaf.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties