PFM | La Rivera: Gebouw Jewel moet tegen de grond

La Rivera: Appartementengebouw Jewel Investements moet tegen de grond

La Rivera: Appartementengebouw Jewel Investements moet tegen de grond

La Rivera wil dat het gebouw van Jewel Investment and Management aan de Kaya Wilson Papa Godett 30 in Pietermaai Small wordt gesloopt. Daarom hebben zij een zogenoemd pro forma bezwaar ingediend, weet het Antilliaans Dagblad.

Zij willen dat het pand verdwijnt en dat het strandje wat er eerst lag in oorspronkelijke staat wordt hersteld. Ook laten de advocaten van La Rivera weten dat ze wellicht zullen overgaan tot een schadevergoeding van het ministerie van Verker Vervoer en Ruimtelijke planning voor de ontstane situatie.

De advocaten leggen uit tegenover de krant dat er voor het pand nooit een bouwvergunning had mogen worden afgegeven, zoals het Hof vorig jaar ook oordeelde.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | La Rivera: Gebouw Jewel moet tegen de grond

 1. Henriques

  Jewel Investments heeft Pietermaai mooi od kaart gezet. Ma punt is er moet gewoon paal en perk worden gesteld aan illegale bouw.
  Klaar, en dat geldt voor een ieder.

 2. gewoon doen plat die handel, zodat niemand kan zeggen dat er uitzonderingen zijn, daarna gelijk al die andere 10.000 illegale bouwsels plat.
  Ik heb daar geen enkel probleem mee, trouwens mocht alles gedoogd gaan worden, dan verwacht ik dat er diverse personen naar de rechter gaan om ook vrijstelling en teruggave zullen eisen van de gemaakte kosten om en huis te bouwen.
  want Misdaad mag niet beloond worden en rechts gelijkheid moet er zijn. Ik hoop dat veel mensen bij de rechter aanspraak gaan vragen op deze regeling.

 3. Abraham Mossel

  A ! wie zijn de advocaten en B! wie demoniseerd , terrorisserd en saboteerd hier de boel weer op een geigantische wijzen vlak voor de verkiezingen, laat Jewel weten aan de bevolking of zij een vijand zijn van Cooper en Gertje de Raaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *