PFM | Konket niet op lijst PAR

Konket niet op lijst PAR | Foto Antilliaans Dagblad

Konket niet op lijst PAR | Foto Antilliaans Dagblad

De bekende Curaçaose politicus Armin Konket zal tijdens de verkiezingen van 30 september niet te vinden zijn op de lijst van PAR. Dat weet de Èxtra. Konket heeft laten weten aan zijn partij zich niet verkiesbaar te stellen.

Het is nog niet duidelijk waarom Konket niet langer op de lijst van PAR wil staan. Het Statenlid volgde 13 januari 2013 Emily de Jong-Elhage op die zich op 1 januari van datzelfde jaar terugtrok uit de politiek. In 2009 was Konket kort voorzitter van de referendumcommissie, die het referendum over de staatkundige toekomst van Curaçao organiseerde.

Konket stapte al snel op, nadat er controverse ontstond rondom hem. Als directeur van de Directie Bestuurlijke en Constitutionele Zaken zou hij volgens politieke tegenstanders niet onafhankelijk zijn.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Konket niet op lijst PAR

  1. Abraham Mossel

    Gewoon eerlijk zijn , Hij ” Konet” is slappewas in de politiek, Je moet ereen hebben die geen plakka maar FLAKKA in de koffie bij Gerrit de Raaf & co gooid , ben je binnen twee uur van het hele zooitje af komt nooit meer goed met ze als ze dit eenmaal een keer gratis geproefd hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *