29 C
Willemstad
• dinsdag 23 april 2024

Extra | Journaal 19 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 18, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Uitspraak in zaak tegen Jamel L. over doodsteken AH-medewerkster

DEN HAAG - De rechtbank in Den Haag doet donderdag uitspraak in de zaak tegen Jamel L. over het doodsteken van een supermarktmedewerkster van een Albert Heijn...

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | Wiels komt naar Curaçao

HomeMediaDolfijnFM | Wiels komt naar Curaçao
Antwoorden en duidelijkheid laten op zich wachten
‘Complot met de pers’

Marvelyne Wiels komt naar Curaçao. Ze hoopt dat ze spreektijd krijgt tijdens de parlementaire vergadering over het vernietigende SOAB rapport. Volgens de gevolmachtigde minister is er een complot tegen haar, waarin wordt samengewerkt met de pers.

Ook zegt ze het rapport pas gisterochtend te hebben ontvangen. Opmerkelijk, want bij het vrijgeven van het rapport door premier Whiteman, zijn ook de inhoudelijke reacties van Wiels meegenomen. Die zijn van 30 mei jongstleden.

Bron; DolfijnFM

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

 1. Marvelyne, ik zou zeggen ‘neem het woord’. Het zou niet democratisch zijn je dit te ontnemen.
  De mensen die dit willen verhinderen hebben in het verleden zelf teveel domme dingen gezegd en gedaan om enig recht van spreken te hebben.
  Je hebt me ooit gezegd ‘ik ben een vrouw die weet wat ze wil’. Dus laat iets van je horen!

 2. Helmien Wiels beschuldigde anderen vaak van, “Gana di kos” achteraf bleek de broers en zus de grootste “Gana di kos” te zijn. Kan het zijn dat Helmien geadopteerd was?

 3. Beste Manuela laat doña nadie met de vazen, keukens, bankafdvhriften, euro’s en alles maar gaan. Als wij eisen dat doña nadie all die spullen terug zal moeten brengen dsn komen wij nooit meer van haar af. Denk je echt dat wij die keukens, vazen etc terug zullen krijgen van dat ding ? Blijf maar dromen. Laat haar gaan.
  Anders zal het veel meer kosten, zo komen wij nooit van haar af.
  En denk ook aan de slechte publiciteit voor Curacao.
  En wat denk je van de arme mensen die daar werken ? Ay mi dios.

 4. Hahahaha. En wat zegt dit mensje “Volgens de gevolmachtigde minister is er een complot tegen haar”. Ja ja een complot. Ze heeft goed naar Gerrit de oplichter gekeken. Straks zegt ze ook nog dat het een coup is om de huidige regering te laten vallen. Een complot, ja zeker een complot om jou uit je gouden kasteeltje te verwijderen, je alles terug te laten betalen aan de bevolking, je inmiddels geroofde keuken, servies, vazen en wat al niet meer, terug te bezorgen vanuit je hutje in Rhoon naar de plaats waar het thuis hoort HET CURACAOHUIS. Kom maar naar de staten en neem een enkele reis, vanuit de staten direct door naar Bon Futuro. De mannen daar wachten vol smart op je.

 5. Het mag wat kosten… dat wordt weer 9,000 euro autohuur, hotels van 400 euro per nacht, declareren van diners boven de daggeldvergoeding, businessclass vluchten met de airmiles vann Fraudelyne zelf.

  Tienduizenden euros kosten en waarvoor? Om het ordinaire viswijf Wiels haar wanbeleid te laten verdedigen dat in talloze rapporten al keihard aangetoond is.

  En wat zeggen Rosaria en Leito? Wij wachten af. Kan deze reis van Fraudelyne op hen verhaald worden?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties