PFM | Isla eind september weer op volle toeren

Op dit moment draait de raffinaderij op 50 procent van de capaciteit.

Refineria Isla verwacht na de brand van 21 mei bij de Crude Distiller 3, eind september weer op volle sterkte te draaien.

Dit heeft Henny Cornelia tegenover het Antilliaans Dagblad verklaard. Op dit moment draait de raffinaderij op 50 procent van de capaciteit. Dit betekent financieel een verlies van 500.000 gulden per dag.

Dat is de reden waarom er nu dag en nacht wordt doorgewerkt om de raffinaderij zo snel mogelijk weer volledig operationeel te krijgen. Het is nog niet bekend wat de brand heeft veroorzaakt. Het is onderzoek is nog steeds gaande.

De Isla verwacht volgende week een tussenrapport over het onderzoek naar de brand te ontvangen.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Isla eind september weer op volle toeren

  1. Drechi pa bosnan Tur

    Ook hier zal je falen Mokkel.
    Wishful thinking is de waarheid nog niet….
    Wanneer leer je dat nou eens een keertje. Ben jij dan seniel dat je het niet door die dikke schedel van je heen krijgt?

  2. Abraham Mossel

    Ze weten het allang maar niemand durft wat te zeggen, vraag maar eens aan Gerrit de Raaf en zijn vazal en trol kabouter NEP vakbondsleider Erol Cova die weten het wel wie de ratdraaiers zijn geweest, 500.000,00 pieterjanen mis lopen per dag is geen pissebedgeld, maar helpt wel al lekker een stukje mee in die molen, hoe het land Curacao en zijn nieuwe regering te destabiliseren en terorriseren, het wachten is op de grote klap in welke vorm dan ook!, en die zal gaan vallen na de beslissing van het Hofgerecht op 21 juli als Gerrit de Raaf in de boeien word geslagen en word afgevoerd naar het gevang voor 2 jaren 1 jaar VI bij goedgedrag, als hij zich niet net je gedraagt ” en dat houd ook in dat er geen gekke dingen buiten het gevang mogen gebeuren die richting Gerrit de Raaf wijzen, dus je bent gewaarschuwd Loser!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *