PFM | Hernandez aan de slag bij raffinaderij

Javier Hernandez

Javier Hernandez

Vanaf 1 augustus gaat Javier Hernandez in dienst bij Refineria Isla. De voormalig algemeen directeur van het Sehos van 74 jaar oud wordt vanaf morgen de adviseur van managing directeur Luis Rivas. In het verleden is Hernandez al eens eerder directeur geweest bij de raffinaderij. Rivas is blij met de komst van de ervaren Hernandez.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Hernandez aan de slag bij raffinaderij

 1. roos maduro

  Wanneer begint hr.Hernandes ook al weer bij PDVS 1-8-2015? zijn contract loopt bij Sehos loopt tot 1-11-2015?
  Dit is de reinste kolder 2x maandsalaris 3 maanden lang als dat klopt leven we echt in een bananenrepubliek in troebel water is het goed vissen.
  Niks meer gehoord over de gestolen laptop van hr.Hernandes.Heb je naasten lief vele gezinnen leven onder armoede grens.

 2. Eerst wordt Pim senior uit Betesda gehaald om het gezicht van Fraudelyne te redden, en dan wordt nu Hernandez bijna uit El Tributo gehaald voor een mij nog onbekend politiek spelletje.

 3. Helemaal mee eens. Maar, de incompetentie van de politici verjaagt de zeer competente YdK naar het buitenland.
  En deze meneer zal de operaties van deze vervuiler (de grootste binnen het Koninkrijk!!!) willen voortzetten. Hij is geen vernieuwer.

 4. Abraham Mossel

  En de regering staat/ is verbaast dat er geen afgestudeerde Yu di Curaçao met top diplomahouders naar het eiland terug komen, natuurlijk niet, er worden liever personen met een leeftijd van 74 jaar en waar van hun zakken over lopen van het jat jaren lang vullen aangesteld omdat daar nog lekker mee gerommeld ken worden op basis en éne zak vult de andere zak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *