PFM | Nog geen beslissing regering-Eman over komst Murray

Dr. Murray wil samenwerken met lokale arts

Dr. Murray wil samenwerken met lokale arts

De regering van Aruba heeft nog geen beslissing genomen over de mogelijke komst van de voormalige lijfarts van Michael Jackson, Conrad Murray. Dat meldt NoticiaCla. Murray had aangegeven samen met een lokale arts op het eiland te willen gaan werken. De arts gaf Jackson in 2009 een fatale dosis propofol, waarna de King of Pop overleed.

De rechtbank achtte de arts daarvoor verantwoordelijk en veroordeelde hem in 2011 tot vier jaar cel. Na twee jaar werd hij vrijgelaten wegens goed gedrag en het feit dat de gevangenis ‘vol’ zou zijn. Hij verloor zijn dokterlicentie in Californië en kreeg beperkingen opgelegd in de staten Nevada en Texas.

Bron: paradiseFM

3 Reacties op “PFM | Nog geen beslissing regering-Eman over komst Murray

  1. De huidige Arubaanse regering, regeert volgens hun “jongens dromen”.
    Dr. Murray past hierbij perfect. Wat kan hen de Arubaanse bevolking schelen?.

  2. Renée van Aller

    De regering kan toch niet serieus overwegen deze bekende arts aan te stellen? Of zouden ze denken dat dan alle Hollywoodsterren afreizen naar Aruba om zich te laten behandelen in het verbouwde ziekenhuis met een niet onaanzienlijke stoffering van resistente ziekteverwekkers? En welke aantrekkingskracht heeft dat op de handel in verdovende middelen?

  3. Voor een touristische plaats als ARUBA brengt deze persoon meer negatieve publiciteit dan positieve-en naar mijn mening moet men daar ver van wegblijven.Eenmaal weer in een negatief daglicht en je bent weer duizenden touristen kwijt -houd je nou maar aan alle positieve.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *