PFM | Gediskwalificeerde Martina overweegt protest

Gediskwalificeerde Martina overweegt protest

Gediskwalificeerde Martina overweegt protest

Atleet Churandy Martina overweegt in protest te gaan tegen zijn diskwalificatie op de 200 meter. Samen met technisch directeur Ad Roskam van de Atletiekunie bekijkt hij de mogelijkheden.

Martina greep het goud op de 200 meter in 20,37 seconden, maar werd kort na zijn winnende race gediskwalificeerd. De geboren Antilliaan, die in de buitenste baan liep, zou een paar keer op de witte lijn hebben gestaan en dat is niet toegestaan.

,,Ik weet het niet, we moeten kijken of het zo is”, zei Martina op de van hem bekende relaxte wijze bij de NOS. ,,Mogelijk gaan we protest indienen. We hebben regels, daar moeten we mee leven. Ik heb witte spikes aan en kon niet goed zien of ik op die witte lijn zat. Als het zo is, dan is het zo. Maar ik kan er niets meer aan doen. Het is natuurlijk niet leuk om te horen dat ik gediskwalificeerd ben.”

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Gediskwalificeerde Martina overweegt protest

  1. Abraham Mossel

    Beetje laat dat protesteren, veel te makelijk op gereageerd, en als je zo reageerd zullen er weinig bedrijfen voor je deur staan te trappelen voor aanbiedingen wat betreft adventeren en openingen van winkels. maar ja als jij en Gerrit de Raaf maar blij zijn, de Raaf heeft nog wel een spotje auto loten bij tv11 voor je in petto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *