PFM | Flocker en Camelia: ‘Niets illegaals aan Panama Papers’

Bedrijven advocaten Camelia (rechts) en Flocker in Panama Papers

FWC Legal, het advocatenkantoor van Glenn Camelia (ex-formateur, rechts) en Wilfred Flocker (Raad van Advies) worden in de Panama Papers genoemd

Het Curaçaose advocatenkantoor FCW Legal wordt genoemd in de zogenoemde Panama Papers. Maar volgens FCW-advocaten Glenn Camelia en Wilfred Flocker is er niets illegaals aan. Dat schrijft het Antilliaans Dagblad.

De advocaten helpen de cliënten bij een offshore constructie opzetten waarbij kan worden gekozen voor een constructie via Curaçao, de Britse Maagdeneilanden, Kaaimaneilanden of in Panama.

De Panama Papers is de naam van een grote verzameling vertrouwelijke documenten van de Panamese juridische en zakelijke dienstverlener Mossack Fonseca, die gelekt zijn.

Naast legale belastingontwijking zitten er ook zaken van belastingfraude of andere illegale activiteiten tussen, zoals het omzeilen van handelssancties of het afhandelen van omkoping.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Flocker en Camelia: ‘Niets illegaals aan Panama Papers’

  1. zijn er nog meer namen bekend, of heeft Het Curaçaose advocatenkantoor FCW Legal diverse clienten daaronder gebracht?
    wie oh wie hebben ze als client?

  2. Flocker is de malloot die als toezichthouder bij de UNA volledig faalde waardoor de universiteit een miljoen (bruto) moest betalen aan de door hem ontslagen Miguel Goede.

    Dat de onbenul van een Flocker desondanks nog steeds in de Raad van Advies zit, is een grote schande.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *