29 C
Willemstad
• maandag 8 maart 2021 13:49

DKR | Curaçaose goksector incasseert pijnlijke nederlaag

Dossier Koninkrijksrelaties.nl Willemstad – In een poging een criticaster de mond te snoeren, heeft de online gambling-sector op Curaçao, vanwege illegale praktijken vaak aangeduid als ‘gokmaffia’, zichzelf lelijk...

NRC | Curaçaose oud-minister krijgt 30 jaar cel voor opdracht tot moord

Noor Zwolsman | Met vonnis Curaçaose oud-minister krijgt 30 jaar cel voor opdracht tot moord Misdaad George Jamaloodin stond volgens het hof „aan de wieg” van de moordaanslag op...

ParadiseFM | File in aanvragen Statenvergadering

De oppositie heeft zoveel aanvragen ingediend voor openbare vergaderingen dat er een enorme wachtlijst is ontstaan. Volgens Statenvoorzitter Ana-Maria Pauletta is het systeem volledig vastgelopen. Van benadeling...

WNL | Hoekstra wil drugscriminelen harder aanpakken: ‘Stevenen stap voor stap af op halve narcostaat’

Peter Visser Het is hoog tijd dat we de georganiseerde misdaad in Nederland harder gaan aanpakken. Doen we dat niet, dan wordt Nederland “een soort halve narcostaat”. Dat...

NTR | Scholen op eilanden hebben voortaan wat te zeggen over opleiden van nieuwe leraren

Marit Severijnse KRALENDIJK – Scholen op Bonaire, en ook Curaçao en Aruba, hebben nu ook wat te zeggen over het opleiden van nieuwe leerkrachten. Deze samenwerking met lerarenopleidingen...

DH | Netherlands lifts COVID-19 testing requirements for Dutch Caribbean

AMSTERDAM--Royal Dutch Airlines KLM announced on Thursday that the Netherlands has lifted its coronavirus COVID-19 testing requirements for all six islands of the Dutch Caribbean. Travellers checking in...
- Advertisement -

Meest gelezen 7 dagen

Home Classificatie PFM | Eigenaar farm dumpt 2000 kippenlijken bij Ronde Klip

PFM | Eigenaar farm dumpt 2000 kippenlijken bij Ronde Klip

Eigenaar farm dumpt 2000 kippenlijken bij Ronde Klip | Foto Extra
Eigenaar farm dumpt 2000 kippenlijken bij Ronde Klip | Foto Extra

Bewoners in de omgeving van Ronde Klip hadden de afgelopen dagen last gekregen van een doordringende stank en een grote hoeveelheid vliegen.

Toen de politie de zaak onderzocht bleek dat er meer dan 2.000 dode kippen waren gedumpt door de nabijgelegen kippenfarm.

De eigenaar daarvan verklaarde dat de kippen uit het productieproces voor eieren waren genomen, maar dat hun vlees niet meer te verkopen was. De dieren hadden elkaar tijdens hun leven teveel toegetakeld.

De eigenaar kreeg een boete en kreeg de opdracht het terrein schoon te maken. Politie en GGD hebben een graafmachine ingeschakeld die een kuil heeft gemaakt om de dode kippen in te doen. Vervoer naar de landfill zou teveel overlast hebben gegeven.

Bron: ParadiseFM

5 reacties

  1. Dat die arme kippen elkaar hebben toegetakeld, gebeurd toch niet “de la noche a la mañana”. M.a.w. kippenboer is dus eigenlijk nooit eerder door de GGD gecontroleerd! Die arme kippen ook niet!!

  2. Typisch Curacao.. ik zit met 2000 dode kippen.. wat doe ik ermee? oh ja lekker in de moondi gooien!

    Trouwens dat kippen zich zo toetakelen is omdat de leefomstandigheden van deze beesten verschrikkelijk moet zijn! wellicht kan de dierenpolitie hier langsgaan!

  3. Wat een mentaliteit.

    Men had de troep aan de aloe farm kunnen verkopen of weggeven. De kroks daar lusten die kippen wel. Of aan de varkenshouders.

  4. Zo intelligent zijn die kippen weer niet, kijk hoe ze elkaar hebben toegetakeld.

  5. Zal maar niet vragen naar het IQ van deze kippenboer. Dat van zijn kippen is waarschijnlijk nog hoger.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Steun Knipselkrant Curacao

Knipsel brengt regelmatig misstanden aan het licht met de nodige bewijzen en onderbouwing.
Als je de analytische blogs en naschriften van KKC waardeert kan je ons helpen dit nieuwsforum mogelijk te blijven maken.

Een donatie helpt onafhankelijke onderzoeksjournalistiek op de eilanden in stand te houden. Uw steun zorgt dat wij kunnen doorgaan met dit werk. Masha danki!

Geselecteerd bedrag € -

Vragen over doneren? Kijk hier voor meer informatie.

Zoeken

Recente reacties