PFM | Curaçaoënaar doodgeschoten in Rotterdam

De 24-jarige Curaçaoënaar Ingomar ‘Mano’ Martina

De Rotterdamse politie heeft vier verdachten aangehouden die een man zwaargewond zouden hebben gedumpt op de stoep van het plaatselijke Ikazia-ziekenhuis.
Het slachtoffer is de 24-jarige Curaçaoënaar Ingomar Martina (foto), ook wel “Mano” genoemd, woonachtig in de Maasstad. Hij raakte zwaargewond bij een schietpartij op de Dynamostraat en is later in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen.
Wat de toedracht is geweest van de schietpartij is nog niet bekend. Nog geen week geleden werd in Curaçao een broer van Ingomar vermoord. De 30-jarige Shanelo Martina werd samen met een 38-jarige vrouw op de Mirla Plateweg in Buena Vista doodgeschoten. Het stel werd bij een bar-restaurant vanuit een auto doorzeefd met kogels.

De vrouw werd aangetroffen op de trap van de horecazaak, Martina werd iets verderop op een zandweg gevonden. Het onderzoek is nog in volle gang.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Curaçaoënaar doodgeschoten in Rotterdam

 1. Joep Meloen

  Op je 10e al 40 keer !!!!! in aanraking geweest met de politie ?
  Ik ben flink wat jaren ouder en nog nooit met de politie in aanraking geweest, dus kom niet bij mij aan dat dit heel normaal is.
  Geloof dat we niets gaan missen aan dit figuur.
  Sterker nog, de wereld is er een stukje beter op geworden.

 2. Wat een lelijke griezel!

  Familie van Amerigo Thode?

 3. Toen hij 10/11 jaar was, was hij volgens de politie al minimaal 40 keer betrokken geweest bij verschillende incidenten”.

  Ljjkt een typische MFK familie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *