30 C
Willemstad
• zondag 14 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

PFM | Curaçaoënaar doodgeschoten in Rotterdam

HomeMediaPFM | Curaçaoënaar doodgeschoten in Rotterdam
De 24-jarige Curaçaoënaar Ingomar ‘Mano’ Martina
De Rotterdamse politie heeft vier verdachten aangehouden die een man zwaargewond zouden hebben gedumpt op de stoep van het plaatselijke Ikazia-ziekenhuis.
Het slachtoffer is de 24-jarige Curaçaoënaar Ingomar Martina (foto), ook wel “Mano” genoemd, woonachtig in de Maasstad. Hij raakte zwaargewond bij een schietpartij op de Dynamostraat en is later in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen.
Wat de toedracht is geweest van de schietpartij is nog niet bekend. Nog geen week geleden werd in Curaçao een broer van Ingomar vermoord. De 30-jarige Shanelo Martina werd samen met een 38-jarige vrouw op de Mirla Plateweg in Buena Vista doodgeschoten. Het stel werd bij een bar-restaurant vanuit een auto doorzeefd met kogels.

De vrouw werd aangetroffen op de trap van de horecazaak, Martina werd iets verderop op een zandweg gevonden. Het onderzoek is nog in volle gang.

Bron: ParadiseFM

3 reacties

  1. Op je 10e al 40 keer !!!!! in aanraking geweest met de politie ?
    Ik ben flink wat jaren ouder en nog nooit met de politie in aanraking geweest, dus kom niet bij mij aan dat dit heel normaal is.
    Geloof dat we niets gaan missen aan dit figuur.
    Sterker nog, de wereld is er een stukje beter op geworden.

  2. Toen hij 10/11 jaar was, was hij volgens de politie al minimaal 40 keer betrokken geweest bij verschillende incidenten”.

    Ljjkt een typische MFK familie

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties