PFM | BREAKING: vrouw doodgebeten door eigen honden, man in toko in brand gestoken, ook kinderen gewond geraakt

Diverse ernstige incidenten | Persbureau Curacao

Vrijdagavond rond kwart over acht kreeg de politiecentrale de melding dat een bejaarde vrouw ernstig gewond was geraakt door een aanval van vier honden bij een huis in Kenepa (Knip). Het zou om de eigen honden van de familie gaan volgens een persbericht van de politie.

De vrouw, de 92-jarige Renilia Beker-Sluis, werd met spoed naar het Sehos gebracht. Zaterdagmorgen vroeg rond 01.00 uur kreeg de centrale het bericht dat de vrouw was overleden.

Zaterdagmorgen rond 9.20 uur moesten politie en brandweer uitrukken in verband met een aanslag in een minimarket in Muizenberg. Een man van 39 stond daar aan de toonbank, toen een ander binnenkwam, er een woordenwisseling ontstond en die ander de man overgoot met een vloeistof en die in brand stak. Het slachtoffer liep daarbij zware brandwonden op.

Ook twee kinderen van 6 en 8 jaar die erbij stonden raakten verbrand. De kleren van de dader raakten ook in vlam. Hij trok zijn t-shirt uit en liep weg. Het mannelijke slachtoffer en de gewonde kinderen werden nadat omstanders het vuur hadden gedoofd overgebracht naar het Sehos. De eveneens 39-jarige dader werd op de Seru Fortunaweg gearresteerd.

Meer details in het nieuws morgenochtend.

Bron: ParadiseFM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *