PFM | Bondscoach Hensley Meulens gaat voor wereldtitel

Bondscoach Hensley Meulens heeft de beschikking over de sterkste selectie van het Koninkrijksteam aller tijden | FOTO Phrake Photography

Hensley Meulens heeft met Team Kingdom of the Netherlands een duidelijk doel voor ogen tijdens de World Baseball Classic.

De bondscoach heeft de beschikking over de sterkste selectie ooit en past zijn doelstellingen daarop aan: Meulens gaat voor de titel, meldt honkbalsite.com. Met dit doel voor ogen bereidt het Koninkrijksteam zich op dit moment in Scottsdale, Arizona voor op het wereldkampioenschap. Dat Hensley Meulens zijn vertrouwen in het team zo duidelijk uitspreekt, heeft uiteraard te maken met het feit dat hij kan werken met de sterkste selectie van het Koninkrijksteam aller tijden.

Tien spelers in de 28-koppige selectie hebben ervaring in de Major League en aan die selectie zou vanaf de tweede ronde ook nog eens een van de beste relievers van der MLB toegevoegd kunnen worden in Kenley Jansen. Oranje opent het toernooi op 7 maart direct met een wedstrijd tegen een van de zwaarst mogelijke tegenstanders: gastland Zuid-Korea, dat derde staat op de wereldranglijst.

Foto Phrake Photography

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Bondscoach Hensley Meulens gaat voor wereldtitel

  1. Ach, we gingen ook voor miss Universe, maar mevrouw Lau zat als eerste van alle missen is het vliegtuig terug naar huis.

    We blijven maar denken dat dit van god verlaten eiland het middelpunt van de wereld is, terwijl het een grote porkeria is.

  2. Het ontbreekt alleen een paar goeie werpers. Dit is het zwakteschakel.

  3. ArubaObserver

    Geweldig bondscoach en ongetwijfeld geweldig team !!! We gaan ervoor. Toi-toi-toi ?⚾️?

  4. Abraham Mossel

    Goed nieuws, Doe je best.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *