PFM | Betty Wright naar het CNSJF

Betty Wright naar het CNSJF

Betty Wright naar het CNSJF

Zangeres Betty Wright komt naar het Curaçao North Sea Jazz Festival. Zij komt ter vervanging van Melody Gardot. Zij heeft haar optreden voor de komende editie moeten afzeggen.

Een reden voor deze afzegging wordt door de organisatie niet gegeven. Betty Wright treedt op 2 september op, op het Celia podium. Wright scoorde op haar veertiende haar eerste Top 40 hit met Girls Can’t Do What The Guys Can Do. Ze kreeg haar eerste gouden plaat voor haar 18e verjaardag en kende groot succes met haar monsterhit Clean Up Woman en de hit in 1975 ‘Tonight Is The Night’.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Betty Wright naar het CNSJF

  1. Blij om eindelijk een zwarte vrouw te zien die trots is op haar eigen haar. Wat zwarte vrouwen ook bereiken; Williams, Byonce, Michelle Obama ze moeten altijd pruiken of extencions dragen om het kroeshaar te verbergen. Misschien een erfenis uit de slaventijd dat de vrouwelijke huisslaven in alles op de blanke shon vrouw wil lijken. In de hoop dat de blanke shon s’nachts stiekem bij hun in bed kruipt. Betty Wright, You go girl! Black is beutiful!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *