PFM | ‘Bedrag Kustwacht deze week nog betaald’

Navarro: ‘Bedrag Kustwacht deze week nog betaald’ | Persbureau Curacao

Navarro: ‘Bedrag Kustwacht deze week nog betaald’ | Persbureau Curacao

Deze week nog wordt het openstaande bedrag aan de Kustwacht betaald. Dat laat minister van Justitie, Nelson Navarro, weten tegen de Èxtra. Volgens Navarro was het al de bedoeling om in maart te betalen maar was het wachten op geld van het ministerie van Financiën.

Er staat vooralsnog een flink bedrag open wat aan de Kustwacht moet worden betaald, het gaat om ruim 3 miljoen euro. Nederlandse minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert liet weten dat Curaçao via de Nederlandse vertegenwoordiging op de betalingsachterstand zal worden aangesproken.

Volgens Navarro zou dat dus niet nodig hoeven zijn. Eerder werd al bekend dat de Kustwacht met forse financiële tegenvallers kampt, vooral door de lage koers van de euro vergeleken met de dollar.

Dat nadeel bedroeg in 2015 ook 3 miljoen euro. Dat kon dat jaar nog met kunst- en vliegwerk worden opgevangen in de begroting van Koninkrijksrelaties.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | ‘Bedrag Kustwacht deze week nog betaald’

  1. Tres Pasitos

    Op die foto te zien, wordt hij er niet vrolijk van. Of heeft hij weer van die Tres Pasitos koffie gesnoept? 🙂

    ( @Tres Pasitos; slecht 1 naam toegestaan. Geen 5)

  2. de Minister is slim hij hoeft nu nog maar 6 miljoen betalen had hij op tijd betaald 6,6 miljoen.

  3. Abraham Mossel

    Gewoon schuiven Navarro, en hoe staat het ermee wat betreft de bekend making van de namen van de opdracht gevers voor de moord op Helmin Wiels, of bewaar je deze om twee dagen voor de verkiezingen bekent te maken zodat de mondie kiezer deze ernstige feiten gepleegd door de Curcrimse maffia op de dag van de verkiezingen nog weten wat zij gisteren in de kranten hebben gelezen aangezien alleen de Huili Huili plaatjes (foto’s) van Gerrit de Raaf in het geheugen blijven steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *