NoticiaCla | Directeur Serlimar Richard Fingal slachtoffer fatale steekpartij

Directeur Serlimar Richard Fingal slachtoffer fatale steekpartij

Directeur Serlimar Richard Fingal slachtoffer fatale steekpartij

PIEDRA PLAT – De naam van het slachtoffer van de fatale steekpartij maandag laat op de avond is inmiddels bekend. Het betreft de directeur van Serlimar, Richard Fingal (59).

Politiewoordvoerder Liliana Rasmijn wilde dinsdagochtend aan NoticiaCla.com alleen bevestigen dat het gaat om “R.F. geboren te Aruba en waarschijnlijk werkzaam bij Serlimar.” De aangehouden vrouwelijke verdachte is van Chinese afkomst. Meer informatie is op dit moment niet beschikbaar. Fingal was, voordat hij directeur Serlimar werd, eerst werkzaam bij DOW en later Santa Rosa.

DE ZAAK

NoticiaCla.com berichtte al eerder dat er maandagavond laat een steekpartij had plaatsgevonden. Om 9.21 uur ‘s avonds kreeg de Centrale Post een melding dat er een overval plaatsvond bij het Beauty Health Museum. Ter plaatse aangekomen trof de politie het levenloze lichaam aan van een man. De politie heeft een vrouw die ter plekke aanwezig was aangehouden voor verhoor. Hoewel het nog niet kon worden bevestigd, lijkt het er op dat de vrouw de man heeft doodgestoken tijdens een massagebehandeling.

De technische recherche heeft de zaak intussen in onderzoek. De identiteit van de man kon men toen nog niet achterhalen, maar is inmiddels bekend. Het lichaam van het slachtoffer is in beslag genomen.

 

Bron: NoticiaCla

3 Reacties op “NoticiaCla | Directeur Serlimar Richard Fingal slachtoffer fatale steekpartij

  1. Abraham Mossel

    Mijn zaliger vader zij altijd tegen mij, je kan beter sterven in de kroeg of op een dot, dan op het slagveld in een harnas.

  2. Da’s mooi voor zijn vrouw en kinderen en de bestuurders die hem hebben aangesteld als directeur.

    Overleden wegens een ruzie om de prijs van een erotische ‘massage’.

  3. Bij een chinese massage wordt altijd aan de klant gevraagd, “happy ending” ? waarschijnlijk heeft hij ja geantwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *