PFM | Aqualectra moet mogelijk schakelen

Aqualectra moet mogelijk schakelen

Aqualectra moet mogelijk schakelen

Mogelijk komen verschillende wijken twee uur zonder stroom te zitten. Aqualectra laat weten niet over voldoende reservecapaciteit te beschikken en moet daarom wellicht overgaan op het schakelsysteem.

Daarbij worden wijken om de beurt afgesloten van stroom om een algehele black-out te voorkomen. Het tekort aan capaciteit wordt veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden aan het back-up apparaat in Mundo Nobo. Ook zijn er twee machines, een aan de Dokweg en een op het terrein van de Isla, in onderhoud.

Daarnaast wordt er onderhoud uitgevoerd aan de CRU waardoor Aqualectra hier ook geen beroep op kan doen. Het nutsbedrijf biedt bij voorbaat haar excuus aan voor het eventuele schakelen.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Aqualectra moet mogelijk schakelen

  1. Denk aan die rechtzaken tegen de oudbestuurders van Aqualectra die keer op keer werden verloren. Hoge advocaatkosten en hoge vergoedingen..

  2. Whatelse is new? Aqualectra staat aan de rand van de afgrond. Nu aangifte doen tegen dat rovende zooitje verantwoordelijke figuren die, volgens het rapport Willemse in opdracht van de regering Schotte daar zijn aangesteld en het geld vakkundig hebben doen verdampen. Het is een grote schande.

  3. Abraham Mossel

    En waarom zou dat nu komen, al die achterstanden ( lees enquete ,Willemse), wat te denken van dat er weer verkiezingen voor de deur staan, elke keer het zelfde liedje, let op, Gerrit de Raaf zal straks weer moord en brand schreeuwen dat het de regering zijn schuld is, wanbeleid?. De waarheid is hard Gerrit, maar je bent weer volop samen met de vakbonden aan het demoniseren, destabilliseren, terroriseren en saboteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *