28 C
Willemstad
• vrijdag 12 augustus 2022

Laatste reacties

PFM | Fractieleiders veroordelen wanbeleid overheidnv’s

Verschillende fractieleiders zijn het er over eens dat diegenen verantwoordelijk voor het wanbeleid bij Aqualectra en Refineria di Kòrsou ten tijde van kabinet Schotte gestraft moeten worden.
Verschillende fractieleiders zijn het er over eens dat diegenen verantwoordelijk voor het wanbeleid bij Aqualectra en RdK van kabinet Schotte gestraft moeten worden

Verschillende fractieleiders zijn het er over eens dat diegenen verantwoordelijk voor het wanbeleid bij Aqualectra en Refineria di Kòrsou ten tijde van kabinet Schotte, waardoor er miljoenen gulden zijn verdampt, gestraft moeten worden.

Het Antilliaans Dagblad schrijft over de reacties van de fractieleiders op het rapport voer de civiele enquête. Onafhankelijk Statenlid Omayra Leeflang wil dat er ‘uit naam van de Curaçao bevolking’ beslag wordt gelegd op de bankrekening en bezittingen van de politici die toen verantwoordelijk waren.

PAIS-voorman Alex Rosaria wil dat de bestaande procedures worden gevolgd en een rechter over de zaak beslist.

Fractieleider van de MAN, Hensley Koeiman, wil alles op alles zetten voor behoorlijk bestuur en transparantie. Volgens Koeiman moeten er dan ook maatregelen worden genomen.

Zita Jesus-Leito van de PAR vindt het rapport een bevestiging voor wat de partij al, naar eigen zeggen, sinds 2010 roept.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

4 reacties

  1. Kan coward of the country Rosaria eens een keer zijn mond houden?

    Wat voor vlees we met hem in de kuip hebben blijkt wel uit zijn laffe houding in de zaak van het ordinaire viswijf Fraudelyne Wiels.

    Als PAIS hem als partijleider niet vervangt door iemand met ballen , kunnen ze het schudden de aankomende verkiezingen.

  2. Ik zou zeggen wat let deze staten-leden om gezamelijk naar de rechter te stappen en een aanklacht in dienen met tegelijker tijd een baslaglegging op alle gelden-goederen en onroerendgoed van die gene die door de staten-leden worden verdacht van wanbeleid met het kenmerk om er zelf beter van te worden, zeg maar gewoon diefstal uit de staatskas. Of moet de groep bezorgde burgers en FAS het weer op knappen, omdat jullie te laf zijn, of zijn jullie bang dat dan die pakken boter op die vol gevreten koppie’s van jullie gaan smelten, dat zal het wel zijn?.

  3. Ach, die zitten nu met hun mond vol tanden. Het duidelijk dat de PS en de MFK meer tijd nodig hebben om de klap te incasseren. Ten eerste, omdat beiden uit zuivere klojo’s bestaan, en ten tweede juist omdat ze zeker dachten dat er geen haan naar zou kraaien en dus verder ongestraft hun miserabele leven kunnen leiden. Misschien geadviseerd door de bekende “lopende-band-advocaten”?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...