29 C
Willemstad
• dinsdag 26 oktober 2021 20:31

Laatste reacties

- Advertentie -

Persbericht Dieren Bescherming

P E R S B E R I C H T

Kunstveiling voor het goede doel
 
Willemstad – Op zaterdag 23 juni aanstaande zal in het atrium van de Centrale Bank een bijzondere kunstveiling worden gehouden. Verschillende lokale kunstenaars laten werken veilen waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Stichting Dierenbescherming Curaçao.
Gevarieerd aanbod in alle prijsklassen
 De kunstwerken die geveild zullen worden door veilingmeester Jaques Capello zijn van zeer uiteenlopende kunstenaars en fotografen. Allemaal ter veiling gebracht door Gallery Alma Blou. Een groot deel van deze kunstenaars heeft speciaal voor deze gelegenheid kunstwerken gemaakt met de dierenwereld als thema. Het resultaat is een zeer gevarieerd aanbod in alle prijsklassen bedoeld om de Dierenbescherming een hart onder de riem te steken.
Nieuw beleid
De Dierenbescherming is al heel wat jaren actief op ons eiland maar desondanks zijn maar weinig mensen op de hoogte van hun activiteiten. Daarom heeft het bestuur de afgelopen maanden gewerkt aan het opstellen en vastleggen van een nieuw strategisch beleid. “Met dit beleid kunnen we doelgerichter te werk gaan en willen we de hardnekkige misvatting over euthanaseren van gezonde dieren uit de wereld helpen.” aldus voorzitter Carson Eustatius.
Naast het redden van dieren in nood, het opknappen en herplaatsen van huisdieren via het dierenasiel gaan we ook preventief dierenleed te lijf met uitbreiding van het educatie-programma op scholen en voorlichting in buurthuizen bijvoorbeeld. Daarbij kunnen we alle steun gebruiken.”
Lancering nieuwe huisstijl
 Bij een nieuw beleid past een nieuw gezicht. De Dierenbescherming heeft een professionele huisstijl laten ontwikkelen die kracht bij zal zetten aan de nieuwe wind die gaat waaien.
Ik wil graag een steentje bijdragen aan dierenwelzijn in het land,” aldus Martina Doevelaar van AXI!, ontwerper van het nieuwe logo.
Helaas kan ik niet elke zieke zwerfhond verzorgen. Ontwerpen is mijn vak, dit is mijn manier.”
Tijdens de kunstveiling zal het nieuwe logo officieel worden onthuld. Vervolgens zal de nieuwe huisstijl zo snel mogelijk worden doorgevoerd op alle uitingen. Het kwartaalblad Pets Talk – dat naast de website een belangrijke bijdrage zal leveren aan voorlichting en informatie over de activiteiten van de Dierenbescherming – heeft al een volledige metamorfose ondergaan en zal met de steun van alle adverteerders uitgroeien tot een volwaardig magazine.
De eerstvolgende editie met niemand minder dan Jandino Asporaat op de cover, zal vanaf eind juni worden verspreid. Met deze algehele professionalisering wil de Stichting Dierenbescherming Curaçao laten zien dat het een serieuze non-profit organisatie is die staat voor haar doelen.
Wine & Cheese party
 De kunstveiling is een mooie gelegenheid om de vernieuwde Dierenbescherming zichtbaar te maken voor publiek. Daarbij hoort een feestelijk tintje dus zal een gezellige Wine & Cheese party de veiling omlijsten. Om 7.00 p.m. opent het atrium van de Centrale Bank haar deuren, de entree bedraagt NAf 100. Daarmee steunen bezoekers het goede doel en maakt iedere bezoeker kans op een deurprijs, zoals een verblijf van 2 nachten in het Papagayo Beach Resort, een weekend in het Renaissance Hotel of op 2 vliegtickets van Insel Air. Kaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar bij Mensings Caminada, AH, Maduro Travel en bij het secretariaat van de Dierenbescherming gevestigd bij het asiel.
Of u komt voor deze aantrekkelijke prijzen, de bijzondere kunstwerken, het goede doel of voor de Wine & Cheese Party, iedereen is welkom!
Stichting Dierenbescherming Curaçao
P.O. Box 4456
Abattoirweg z/n Curaçao
(+5999) 465 4307
- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -