28 C
Willemstad
• donderdag 23 september 2021 04:56

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Dienst Openbare Werken begint met gaten vullen

Persbureau Curacao

Het zelf opvullen van gaten is overigens niet toegestaan bij wet | Persbureau Curacao

Willemstad – De dienst Openbare Werken kan beginnen aan de tijdelijke reparatie van de gaten in de wegen van Curaçao. Door de coronacrisis was er lange tijd geen geld beschikbaar.

Dat is er nog steeds niet als het gaat om structurele verbeteringen, maar er kan volgens het ministerie van Verkeer en Vervoer nu wel begonnen worden met het oplappen van de grootste gaten.

- Advertentie -

Het zelf opvullen van gaten is overigens niet toegestaan bij wet.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. ..”Afrika is er niks bij”…LOL @ Djaka

  Zonder Nederland is Curaçao binnen no time een kopie van een typisch Afrikaans land met meer gaten in de wegen dan asfalt, en meer blackouturen dan lichturen!

 2. Afrika is er niks bij .
  Loze beloften voor de verkiezening en daarna een stilte zzzzzzzzzzzz
  Nos dushi hendenan
  Nos mes por
  Vreemd , heel vreemd .

 3. Nogal wiedes dat de burgers niet zelff mogen ingrijpen! Dan valt er immers niets aan steekpenningen te verdienen door ministers en ambtenaren?

 4. Dankzij de financiële hulp van Nederland kunnen er wat gaten worden opgevuld. Zo laat je zien dat niet alles verbrast is.
  Waanzin dus om wegenbelasting te betalen aan het land Curaçao. Het lijkt me meer op zijn plaats dit dan maar te storten op de Nederlandse rekening Ontwikkelingshulp derde landen. Wie weet worden dan het gehele wegdek aangepakt.

 5. Dat is Curaçao government, niets doen, al weet je dat je burgers in de “strond” laat staan, totdat je merkt dat je volledig afgaat omdatveen ander aantoont dat het wel kan!

  Dat is de reden waarom ze plots in actie komen: angst om stemmenverlies/ gezichtsverlies.
  Niets vanwege “goede wil”!

 6. Zeer discutabel deze aanpak….. Lange tijd geen geld of asfalt en na één ochtend een (politieke?) stunt in ogenschouw nemen begint het dichten van kraters..!

  Sorry hoor maar waar is deze regering mee bezig.

  Het opzettelijk andermans leven in gevaar brengen is overigens “in den beginne” een onrechtmatige daad, mijne regering (begint uw zegens maar te tellen).

 7. “Door de Coronacrisis was er lange tijd geen geld beschikbaar”

  En die crisis nu dus kennelijk voorbij? We zijn hier ook een meester in het altijd weer aan externe factoren wijden dat we onze zaakjes niet op orde hebben. Voor de wateroverlast in Salinja ligt al 10 jaar (sinds Thomas) een plan klaar. Wat is het excuus van de minister dat dit nog steeds niet is gerealiseerd?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, September 22, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 22 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Kustwacht schiet illegale man op zee neer

De Kustwacht Caribisch gebied heeft gisteravond schoten gelost bij de aanhouding van een illegale boot in de wateren van Curaçao. Daarbij is een man gewond geraakt. De Kustwacht...

Nu.cw | Nederlandse regering reserveert 314 miljoen gulden voor Coho

In Den Haag werd gisteren de Rijksbegroting gepresenteerd. De gevolgen van het coronavirus zijn goed zichtbaar, ook op de Caribische landen in het Koninkrijk. De Nederlandse regering...

Nu.cw | Curacao Pride: ‘Hijs alsjeblieft de regenboogvlag tijdens de Pride-week’

De organisatie van de Curaçao Pride roept ondernemers, stichtingen en particulieren op om tijdens de Pride-week de regenboogvlag te hijsen of via social media hun steun voor...

Nu.cw | Nieuwe zittingsdatum voor de zaak-Girasol

Er zijn vier verdachten in de zaak-Girasol, waarbij het gaat om verdenking van het vervalsen van documenten, misbruik van subsidiegelden en witwassen bij de stichting Wit Gele...
- Advertentie -