PBC | Dienst Openbare Werken begint met gaten vullen

Persbureau Curacao

Het zelf opvullen van gaten is overigens niet toegestaan bij wet | Persbureau Curacao

Willemstad – De dienst Openbare Werken kan beginnen aan de tijdelijke reparatie van de gaten in de wegen van Curaçao. Door de coronacrisis was er lange tijd geen geld beschikbaar.

Dat is er nog steeds niet als het gaat om structurele verbeteringen, maar er kan volgens het ministerie van Verkeer en Vervoer nu wel begonnen worden met het oplappen van de grootste gaten.

Het zelf opvullen van gaten is overigens niet toegestaan bij wet.

Bron: Persbureau Curacao

9 Reacties op “PBC | Dienst Openbare Werken begint met gaten vullen

 1. ..”Afrika is er niks bij”…LOL @ Djaka

  Zonder Nederland is Curaçao binnen no time een kopie van een typisch Afrikaans land met meer gaten in de wegen dan asfalt, en meer blackouturen dan lichturen!

 2. Afrika is er niks bij .
  Loze beloften voor de verkiezening en daarna een stilte zzzzzzzzzzzz
  Nos dushi hendenan
  Nos mes por
  Vreemd , heel vreemd .

 3. Nogal wiedes dat de burgers niet zelff mogen ingrijpen! Dan valt er immers niets aan steekpenningen te verdienen door ministers en ambtenaren?

 4. Dankzij de financiële hulp van Nederland kunnen er wat gaten worden opgevuld. Zo laat je zien dat niet alles verbrast is.
  Waanzin dus om wegenbelasting te betalen aan het land Curaçao. Het lijkt me meer op zijn plaats dit dan maar te storten op de Nederlandse rekening Ontwikkelingshulp derde landen. Wie weet worden dan het gehele wegdek aangepakt.

 5. Dat is Curaçao government, niets doen, al weet je dat je burgers in de “strond” laat staan, totdat je merkt dat je volledig afgaat omdatveen ander aantoont dat het wel kan!

  Dat is de reden waarom ze plots in actie komen: angst om stemmenverlies/ gezichtsverlies.
  Niets vanwege “goede wil”!

 6. De Rechtsstaat

  Zeer discutabel deze aanpak….. Lange tijd geen geld of asfalt en na één ochtend een (politieke?) stunt in ogenschouw nemen begint het dichten van kraters..!

  Sorry hoor maar waar is deze regering mee bezig.

  Het opzettelijk andermans leven in gevaar brengen is overigens “in den beginne” een onrechtmatige daad, mijne regering (begint uw zegens maar te tellen).

 7. Just Saying

  “Door de Coronacrisis was er lange tijd geen geld beschikbaar”

  En die crisis nu dus kennelijk voorbij? We zijn hier ook een meester in het altijd weer aan externe factoren wijden dat we onze zaakjes niet op orde hebben. Voor de wateroverlast in Salinja ligt al 10 jaar (sinds Thomas) een plan klaar. Wat is het excuus van de minister dat dit nog steeds niet is gerealiseerd?

 8. Nu nog het gat in de begroting, maar dat zal wel meer kosten dan een beetje asphalt.

 9. Dichtgooien met zand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *