28 C
Willemstad
• donderdag 2 december 2021 18:29

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Zesduizend bedrijven profiteren van de NOW-regeling op Curaçao

Persbureau Curacao

Zesduizend bedrijven profiteren van de NOW-regeling op Curaçao

WILLEMSTAD – Zesduizend bedrijven hebben sinds april vorig jaar 117 miljoen gulden gekregen in het kader van NOW-support. Dat meldt de minister van Economische Ontwikkeling, Steven Martina.

Dit geld moest worden gebruikt om werknemers door te betalen. Bijna 8.000 mensen behielden daardoor hun inkomen, terwijl er geen werk was.

350 bedrijven kregen ook een tegemoetkoming in hun vaste lasten om bijvoorbeeld de huur door te betalen. Dat kostte ruim 30 miljoen gulden.

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

1 reactie

 1. Kan me nog herinneren hoe Direct TV bij de eerste NOW-regeling als de kippen bij was om de lijst van bedrijven die NOW gekregen hebben te publiceren. Intussen zingen ze bij Direct TV wel een toontje lager want de NOW houdt hen nu in de lucht.

  Moet zeggen dat Direct TV een “uphill battle” voert want ze moeten tegen TeleCuraçao concurreren terwijl TeleCuraçao subsidie krijgt en nog reclame-inkomsten heeft.

  De laatste tijd is een behoorlijk personeelsverloop bij Direct TV en wij zien dat Jadira Bislick, Direct TV tot nu toe trouw is gebleven. Jadira zat ook op de lijst van een politieke partij die het helaas niet gehaald heeft.

  Het is wel jammer dat Jadira Bislick nu samen met de leeghoogd Carlton, Mainta presenteert want deze Jadira Bislick is toch een dame met inhoud.

  Wij zien bij Direct allerlei zogenaamde opinie programma’s zonder inhoud, Tres dies tres, Conclucion, Den Contexto, allemaal door mannen gepresenteerd die totaal geen enkele inhoud hebben.

  Het is jammer dat Jadira Bislick niet haar eigen opinie programma heeft waar ze ongecensureerd haar mening kan geven. Blijkbaar durft Direct TV dat niet aan en kiezen toch de zekere weg van een NOW-regeling.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Wednesday, December 1, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 1 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 213 coronapatiënten in CMC niet gevaccineerd

213 coronapatiënten die in het Curacao Medical Center (CMC) hebben gelegen in de periode van twintig juli tot en met dertig november waren niet gevaccineerd. In totaal...

Nu.cw | OM: ‘Extra controles op de luchthaven voor openstaande boetes’

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht. De boetes dienten te worden...

ParadiseFM | Vernietigend rapport over aanstellingen Curaçaohuis

Het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft geen goed woord over voor vier nieuwe mensen die zijn aangenomen op het Curaçaohuis in Den Haag. Dat staat...

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...
- Advertentie -