30 C
Willemstad
• zaterdag 15 mei 2021 17:18

PBC | Curaçaose stranden per direct weer open

Persbureau Curacao De stranden op Curaçao zijn per direct weer open. Het juridisch verbod blijkt in de ministeriele beschikking helemaal niet te bestaan. De regering communiceerde dat op...

PBC | Bicentini wil Hiddink graag opvolgen

Persbureau Curacao Bicentini is bereid te praten over een terugkeer naar Curaçao om Hiddink tijdelijk op te volgen. De voormalige bondscoach van Curaçao zegt nog niet te zijn...

AD | Stormloop op vakanties: extra TUI vluchten naar Curaçao en Aruba

Sanne Meijer | Algemeen Dagblad Dat we vanaf vandaag weer in het vliegtuig mogen springen naar een aantal bestemmingen, hebben reisorganisaties geweten. De telefoon staat roodgloeiend. ,,Alles wijst erop dat vandaag...

PBC | Knops dreigt Pisas met intrekken coronasteun Curaçao

Persbureau Curacao Staatssecretaris Knops laat er geen misverstand over bestaan. Indien de nog aan te treden regering Pisas niet deelneemt aan het Caribisch Orgaan voor Hervorming en Ontwikkeling,...

PBC | Stranden Curaçao per direct weer open

Persbureau Curacao De stranden op Curaçao zijn per direct weer open. Het juridisch verbod blijkt in de ministeriele beschikking helemaal niet te bestaan. De regering communiceerde dat op...

PBC | Frontale botsing eindigt in derde dode dit jaar

Persbureau Curacao Gisteravond is bij een frontale botsing een dodelijk slachtoffer gevallen. Het ongeluk gebeurde op de kaya Mitologia ter hoogte van de White House Snèk net voor...
- Advertisement -spot_img

PBC | Zesduizend bedrijven profiteren van de NOW-regeling op Curaçao

HomeMediaPersbureau CuracaoPBC | Zesduizend bedrijven profiteren van de NOW-regeling op Curaçao

Persbureau Curacao

Zesduizend bedrijven profiteren van de NOW-regeling op Curaçao

WILLEMSTAD – Zesduizend bedrijven hebben sinds april vorig jaar 117 miljoen gulden gekregen in het kader van NOW-support. Dat meldt de minister van Economische Ontwikkeling, Steven Martina.

Dit geld moest worden gebruikt om werknemers door te betalen. Bijna 8.000 mensen behielden daardoor hun inkomen, terwijl er geen werk was.

350 bedrijven kregen ook een tegemoetkoming in hun vaste lasten om bijvoorbeeld de huur door te betalen. Dat kostte ruim 30 miljoen gulden.

Bron: Persbureau Curacao

1 reactie

 1. Kan me nog herinneren hoe Direct TV bij de eerste NOW-regeling als de kippen bij was om de lijst van bedrijven die NOW gekregen hebben te publiceren. Intussen zingen ze bij Direct TV wel een toontje lager want de NOW houdt hen nu in de lucht.

  Moet zeggen dat Direct TV een “uphill battle” voert want ze moeten tegen TeleCuraçao concurreren terwijl TeleCuraçao subsidie krijgt en nog reclame-inkomsten heeft.

  De laatste tijd is een behoorlijk personeelsverloop bij Direct TV en wij zien dat Jadira Bislick, Direct TV tot nu toe trouw is gebleven. Jadira zat ook op de lijst van een politieke partij die het helaas niet gehaald heeft.

  Het is wel jammer dat Jadira Bislick nu samen met de leeghoogd Carlton, Mainta presenteert want deze Jadira Bislick is toch een dame met inhoud.

  Wij zien bij Direct allerlei zogenaamde opinie programma’s zonder inhoud, Tres dies tres, Conclucion, Den Contexto, allemaal door mannen gepresenteerd die totaal geen enkele inhoud hebben.

  Het is jammer dat Jadira Bislick niet haar eigen opinie programma heeft waar ze ongecensureerd haar mening kan geven. Blijkbaar durft Direct TV dat niet aan en kiezen toch de zekere weg van een NOW-regeling.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties