PBC | Voortaan 2 agenten in de Staten aanwezig

De maatregelen volgen nadat Giselle Mc William een klap in het gezicht kreeg van Jacinta Constancia, van de MFK | Persbureau Curacao

Bij Statenvergaderingen zijn in het vervolg twee agenten aanwezig. Zij zullen gaan posten bij de deuren van de Statenzaal.

Er zijn nu twee Statenleden die de vergadering bijwonen met een wapen op zak. Statenvoorzitter Gilmar ‘Pik’ Pisas zal deze leden vragen hun wapen niet mee te nemen naar het parlement.

De maatregelen volgen nadat Giselle Mc William een klap in het gezicht kreeg van Jacinta Constancia, van de MFK. Hun zetels zullen verplaatst worden zodat ze niet meer met hun rug naar de deur zitten.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Voortaan 2 agenten in de Staten aanwezig

 1. Ik zou me alleen al bij het idee al compleet veilig voelen. En anders kunnen ze als ze wakker waren tijdens, in ieder geval getuigen, haha.

 2. ja, lijkt mij ook…

 3. Je reinste onzin , die mannen vervelen zich rot en de politie heeft het druk genoeg, ten 2de stop je dit soort geweld van Constantia er niet mee en als de wapendragers door het lint gaan wegens onkunde en hun pistool pakken zijn ze ook al te laat want is het leed al geschied. Daarbij is het politiebureau om de hoek mocht er wat gebeurt zijn. Het is aan de staten zelf om een zelfreinigend vermogen in te stellen met alleen een bewijs van goed gedrag mag je deelnemen, helaas vallen dan velen buiten de boot maar geeft het volk wel meer vertrouwen in de gaos.

 4. Hmmm 2 (tot nu toe bekend) met wapen op zak in de staten. Tja als je met de maffia te maken hebt moet je wel zoiets op zak hebben. Voldoe je niet aan hun plan dan ben je straks het haasje.

 5. zolang ze hier op tuig stemmen zal dit zo blijven…
  een bananenrepubliek waardig…

 6. caribbeancynic

  Een nieuw dieptepunt voor Curaçao. Een duidelijker bewijs dat de Staten vol met tuig zit is er niet.

 7. Het is goedkoper om criminelen uit de Staten te houden: screening!

  Einde Staten voor in ieder geval de strafbladbezitters Schotte, Constantia, Thode en Braam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *