PBC | Vierde coronadode op Curaçao

Persbureau Curacao

Het slachtoffer overleed na de bekendmaking van de dagelijkse cijfers

Corona heeft gisteren op Curaçao een vierde patiënt het leven gekost. De grens van 1000 actieve besmettingen is nu gepasseerd. De teller staat op 1040.

Het slachtoffer overleed na de bekendmaking van de dagelijkse cijfers.

Gisteren was het de derde dag op rij dat het aantal positieve testen boven de 100 uitkwam, 111 om precies te zijn.

Bron: Persbureau Curacao

8 Reacties op “PBC | Vierde coronadode op Curaçao

 1. Iedereen is bang corona dit corona dat vanaf de uitbrak tot nu toe 4 doden normaal zal de teller van doodgeschoten mensen nu flink hoger zijn dan corona maar er word geen avondklok ingesteld geen manier gezocht om de wapens buiten Curaçao te houden

 2. Pasop he. Jullie doen er een beetje lacherig over, maar voordat je het weet zullen ze schotte als de eerste curacaose heilige verklaren. Dus niet alleen maar de eerste premier van curacao, maar dus ook de eerste heilige. Hij zou gd in de gevangenis hebben gezien. Volgens hem heeft god hem gebroken, om hem weer op te bouwen. Ja, ja, je had gd van te voren moeten zoeken, dan was je misschien nooit beland daarin. En gd heeft je niet gebroken dat heb je zelf gedaan. Hou op de onzin. Heb je wiet van malvina cecilia geroken in de gevangenis? Zoek de splinter in je eigen oog en psychiatrische hulp.

  Ps. Logisch dat je hebt gevast in de gevangenis, ik heb begrepen dat het eten daar niet lekker is. Volgende keer laten we pizza voor je bezorgen. Vraag en je zult krijgen.

  Groet,

  Elu

 3. Waar heb je vandaan dat er een onderliggende aandoening was, en wat was deze?

 4. Ja hoor, ‘4’ als je niet iedereen meetelt.

 5. Was het Schotte?

 6. En er mag zeker weer niet bekend gemaakt worden wat de herkomst was? Is misschien wel handig om te weten. Toerist of niet bv. Maar er zijn nog meer mogelijkheden.
  Leeftijd is ook al geheim. Iets met onderwijs? Zo leren we er nooit van.
  Regio, plaats, wijk, buurt, straat of mag dat ook al niet. Een kaartje zou handig zijn, dwn mijden we die buurt.
  Stel dat het de pest was, dan zou iedereen EISEN dat alles bekend gemaakt werd.

 7. Inderdaad lekker vaag. Net als het aantal mensen op de intensive care. Hebben ze typisch corona symptonen? En hoeveel mensen liggen normaal gesproken met longonsteking symptomen op de ic?

 8. Met weer onderliggende aandoeningen? Waarom dat niet vermelden? En de leeftijdsgroep. Dat kan gerust, met respect voor de privacy van de familie. QDEP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *