PBC | Verhoogde militaire activiteit op Curaçao

Persbureau Curacao

Marinierseenheden van Aruba en Sint Maarten zijn dit weekend aangekomen voor een grote oefening | Persbureau Curacao

Willemstad – De komende week is er verhoogde militaire activiteit te zien op Curaçao.

Marinierseenheden van Aruba en Sint Maarten zijn dit weekend aangekomen voor een grote oefening. Die vindt plaats op schietterrein van Wacawa en duurt tot en met 2 februari. 120 militairen doen mee.

Vanwege Corona hebben de eenheden vóór vertrek in quarantaine gezeten. Tijdens de oefening verblijven de militairen met elkaar in een bubbel. Het transport  van de mariniers naar Curaçao vond plaats over zee met marineschip de Pelikaan.

Bron: Persbureau Curacao

Een Reactie op “PBC | Verhoogde militaire activiteit op Curaçao

  1. Abraham Mossel

    De mariniers krijgen extra de tijd om s’nachts partij vlaggetjes te bewaken. en wenen vast aan de warmte op curacim als eventueel de pluris uit breekt na de ver kiezingen als de MFK en de Par van het toneel zijn verdwenen, omdat een paar LOSER partijen de regering kunnen gaan vormen ( 100 gulden en etens dozen vol } als je maar kan bewijzen dat je op de Losers hebt gestemt, word feest dit jaar, duizenden moeders en kinderen sterven van de honger, en kijk naar de foto’s van die figuren die op de verkiezings lijst van hun partij staan, hun pensen barsten uit hun jurk of broek, zie gevang verhaal holle bolle gijs staan???.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *