PBC | ‘Venezolanen moeten naakt controles ondergaan in SDKK’

Persbureau Curacao

De ongedokumenteerde Venezolanen zouden zich regelmatig moeten uitkleden om naakt gecontroleerd te worden op drugs | Persbureau Curacao

Willemstad – De gevangenisdirectie van SDKK blijft ontkennen, maar Human Rights Defense zegt dat de hongerstaking in de vreemdelingenbarakken is uitgebreid naar negen mensen.

Tien andere Venezolanen die daar vastzitten hebben om hulp gevraagd bij de mensenrechtenorganisatie. Ze zouden zich regelmatig moeten uitkleden om naakt gecontroleerd te worden op drugs.

18 uur per dag zitten ze in hun cel. Het eten is eenzijdig en vaak bedorven, er zijn veel muggen en ze moeten liggen op stinkende matrassen. De tien smeken om hulp, aldus Human Rights Defense.

Bron: Persbureau Curacao

12 Reacties op “PBC | ‘Venezolanen moeten naakt controles ondergaan in SDKK’

 1. Abraham Mossel

  Ik heb hier nog nooit een dag gewerkt op dit eiland Sumarikon, ik ben hier gekomen omdat mijn vrouw een ydk is en kwam met een zak vol met gouden dukaten lulo?.

 2. Toch wel een verschil in verhuizen naar een ander Koningsrijksland en als ondernemer ondernemersrisico nemen en naar een compleet ander land gaan en daar een uitkering wil hebben.
  Als ze niet blij zijn in eigen land dan moeten ze maar niet op die malloot maduro stemmen

 3. Wat een onnozelaar ben jij Bram de Hosselaar; wat je ouders meegemaakt hebben is erg, maar dan stellen dat andere vluchtelingen, maar hetzelfde of erger behandeld moeten worden is wel erg dom ( slachtoffers worden daders)
  Trouwens waarom vertel je niet waarom jij hier kwam, toch ook om centjes te verdienen, want het enige wat voor jou telt zijn je centen. Je bent zelf ook gewoon een economische vluchteling, met toevallig het juiste paspoort, dus hou je praat maar achterwege; ga maar met San Plu babbelen, onder de boom

 4. Als ik Mossel zo hoor spreken over gratis luiers geven aan arme mensen, krijg je de indruk dat het een van die psychopaten is die zijn geld heeft verdiend met bolletjesslikkers.

 5. Abraham Mossel

  Abraham Mossel ,Raaskal?. Maar wel de waarheid William!, of ga jij mee lopen met een spandoek met Heimat kruis erop.????. trouwens ik blijf er bij dat deze verkiezingen dit jaar een grote puin hoop worden 16 nieuwe partijen 16 partij oorlog, denk toch na man in deze tijd was het een grote puinhoop op de crim geweest als Nederland geen miljoenen in deze corrupte zooi regering en volk had gestopt. het duurt niet lang meer en dan kan ook U naar de voedselbank in de rij staan. ik niet, omdat ik namens ” DREKKIE” afgekeurde luiers in arme landen gratis heb weg gegeven, in landen zoals in polen en meer van dat soort landen heb ik wel wat verdiendt ” Drekkie kom er in ” bijdehand 1e klas onderkruipsel.

 6. @Mossel
  Wat raaskal je weer zeg. Te absurd voor woorden.
  I rest my case.

 7. Abraham Mossel

  @ William cq Pascal cq huppelepup als je net zoals als ik jaren lang de ellenden heb moeten aan horen wat mijn vader in de oorlog heeft mee moeten maken % vijf jaar in een keldertje zitten met weinig te vreten hebben, lul je wel effe anders, mijn vader en broer en zus konden ook niet effe naar een ander land vluchten waar ze voor nada niks te vreten kregen. denk na voor dat je commentaar geeft of ga bij een partij die nu verkiezing houd met gratis eten geven.? om stemmetjes te krijgen van die arme sloebers die niet te vreten hebben

 8. Als ze niet willen eten, dan scheelt het weer in de kosten.
  Als ik het zo lees, dan willen ze ondergebracht worden in een 5 sterren hotel.

 9. Idd Pascal
  Erg dit.

 10. Wat een vent ben jij, Mossel.

 11. @Mossel toch
  Wat enorm menslievend.

 12. Abraham Mossel

  Ze moeten niet zeiken en zeuren, dan hadden ze niet zonder papieren deze kant op moeten komen, de meesten denken en is ze wijs gemaakt dat ze zonder papieren niet weer terug kunnen worden gestuurd maar die vlieger gaat niet meer op, gewoon leeker in dat stink hok zodat zij straks nog wel eens 10 keer na denken om weer deze kant op te gaan, en ze moeten blij zijn dat ze nog wat te vreten krijgen hier op de crim van die maffia leider daar krijgen ze nada nopes te vreten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *