PBC | Veel overtredingen van de avondklok en alcohol

Persbureau Curacao

alcoholverkoop en – gebruik op straat werd volop beboet.

De politie heeft donderdag overdag en ‘s nachts 45 boetes uitgedeeld in verband met corona. Vooral aan horeca-bedrijven die na de avondklok nog open waren of alcohol schonken.

Het team Unit Speciale Taken (UST) van de politie heeft ook 93 voertuigen
en 98 personen gecontroleerd. Daarvan bleken 77 personen een vrijstellingsbrief te hebben. De rest kreeg een boete van 1000 gulden.

Totaal

In totaal heeft de politie sinds de kerst 237 boetes gegeven voor overtredingen van de coronamaatregelen. De meeste boetes waren voor overtreding van de avondklok, samenscholing en het niet naleven van de sluitingstijden.

Ook alcoholverkoop en – gebruik op straat werd volop beboet.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Veel overtredingen van de avondklok en alcohol

 1. Het kan niet anders dat nog een probleem aankomt, mensen die normaal gesproken een slokje lusten moeten nu één of twee flessen in huis halen en dat is nooit goed.

  Meeste mensen die met roken willen stoppen kopen geen pakje maar halen 2 of 3 losse sigaretjes bij de Toko en dat is hun daglimiet. Het zelfde geldt voor mensen die af en toe last van vreetbuien hebben, die halen nooit snoep en junkfood in huis anders blijven ze vreten.

  Het probleem is nu dat social drinkers nu flessen in huis moeten halen dus de stap naar alcoholist is snel gemaakt.

 2. Samenscholen en regels aan he laars lappen blijft het probleem overal, daarom wil het aantal besmettingen ook maar niet zakken.
  De mensen die het vertikken zich te laten testen, laten we die ook niet vergeten, dus oplopen is straks niet vreemd!
  De regering doet niets behalve projecten bedenken zodat ze ongetwijfeld onder de COHO kunnen uitkomen, op papier.
  Duidelijk dat de bevolking zoals altijd secundair is. Eigen zak eerst blijft en zal blijven. Graaiers!

 3. …”Verkeersdrempel miljonair Cooper”…..
  @AM, Zo worden deze mp’s (nederlandse versie van het engelse mf) stinkend rijk.

  Projecten worden geselecteerd op rendement voor de pocket vuller!.

  Waarom denk je dat Martina S, Zita, Koeiñylan, Stoeipussie, Konket daar zitten? Voor de 18k.. dat is spatgeld. Ze verdienend onder de tafel in de achterkamertjes!!!!

 4. Abraham Mossel

  Ik zat gisteren in mijn auto op een pa keer plaats bij een toko een biertje te drinken, daar zat een vriend van mij buiten op een zelf mee genomen stoel, doet hij al maande elke dag! een glasje rum te drinken, kwam controle langs, en we zwaaide, zij gingen zonder probleem te maken weer weg. Regering ??? u weet toch ook dat het eiland voor 45 % leeft op de drank verkoop en zuipen langs de weg, aan hoeren en snoeren langs de openbare weg word niet naar gekeken, veel ambtenaren maken gebruik van deze meisjes van plezier voor een kwartje op de eerste rij. op roep aan de regering, gooi de boel gewoon weer open zoals vroeger, het hele eiland licht bijna op zijn rug en gaat helemaal op zijn rug als de staats kas leeg is en NL niet meer in zijn tas graait om die schooiers die in de regering en staten zitten, zoals miljonair Amparo Dos Santos, ex politie agent bode Pik pisas, beroeps gokker Monky, Verkeers drempels op dracht gever drempel miljonair Cooper, etc etc 100 keer. Dit jaar moet het volk kiezen voor een provinchie van NL dan zijn wij als volk weer in 2031 op orde, en hebben de mensen die een kromme rug hebben van het harden werken een goede uit kering 1.600,00 Euro 3.200,00 Naf per persoon. en ambtenaren en staten leden regering lijders met een lange ij 30% minder op hun salaris korten voor altijd, kies dit jaar op de MOSSEL partij MACHT/ONZIN/STAATS SCHULD/ELLENDE/LOSSERS/ PARTIJ met dank aan u voor de keuze zo niet stem dan op lucht?.

 5. Probleem is hier meer en meer dat mensen weten dat het de goede kant op gaat met Covid en geen domme koeien zijn ecdoch wel meer en meer als zodanig worden behandeld. Natuurlijk kunnen restaurants wel tot 9u open blijven. En natuurlijk kunnen ze wel 1 of max 2 glazen serveren aan klanten. t Probleem ligt bij feesten, samenscholen, vergaderen op het werk en thuis gezellig doen met fam. & friends en dat weet men. Binnenkort kan men beter 3 extra ‘Speciale Teams’ oprichten OF de maatregelen realistischer en inteligenter maken. Gobiernu; wake up, time to move forward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *