PBC | Twee derde van alle moorden in 2020 opgelost

Persbureau Curacao

Van de dertien slachtoffers waren twee vrouw. In acht gevallen werd een vuurwapen gebruikt. In zes gevallen ging het om een liquidatie | Extra

Van de dertien moorden die in 2020 gepleegd zijn op Curaçao heeft de politie er acht binnen het jaar opgelost. Dat blijkt uit de criminaliteitscijfers die donderdag werden gepresenteerd.

22 verdachten werden aangehouden. De meest opmerkelijke zaak is die van een vermiste Venezolaan, die levend werd begraven in Cholomo. Dat gebeurde op 8 februari, maar zijn lichaam werd pas 13 april gevonden. Tien mensen werden vlak daarna aangehouden.

Van de dertien slachtoffers waren twee vrouw. In acht gevallen werd een vuurwapen gebruikt. In zes gevallen ging het om een liquidatie.

3 Reacties op “PBC | Twee derde van alle moorden in 2020 opgelost

  1. 2/3 opgelost? Maar je moet je voorgenomen moord toch eerst bij de plisie aanmelden om te zorgen dat de plisie auto’s net de andere kant oprijden?

  2. Geen wonder dat er weinig moordzaken opgelost worden, er lopen zeker zes man in witte pakken rond, allemaal met verschillende schoenen en één helemaal in het zwart. Als we het toch over het contamineren van het plaatdelict hebben.

  3. De moord gepleegd door Gerrit Schotte behoort blijkbaar tot de 1/3:

    Ondanks dat gekke geile Gerrit nu helemaal in de Heere is, heeft hij nog nooit contact opgenomen met de nabestaanden van de bejaarde dame die hij om het leven heeft gebracht.

    En ranzige Ramsay Soemantie, privefotoslaaf, maar mierzoete kerstfotorapportages blijven maken van deze crimineel.

    En Stella van Rijn, Gerrits geisha alias Schottes sloerie, zijn reet maar blijven likken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *