PBC | SER: Armoedebeleid is belangrijker dan wetgeving

Persbureau Curacao

Die is gegeven op basis van een initiatiefwetsontwerp van de PAR. Die wil de hardnekkige en groeiende armoede op Curaçao aanpakken.

WILLEMSTAD – Armoedebestrijding is vooral een kwestie van beleid, niet van wetgeving. Dat zegt de Sociaal Economische Raad in haar laatste advies.

Die is gegeven op basis van een initiatiefwetsontwerp van de PAR. Die wil de hardnekkige en groeiende armoede op Curaçao aanpakken.

De Staten zouden wat de SER betreft meer de vinger aan de pols moeten houden voor wat betreft het gevoerde beleid en de uitvoering vanuit het regeerakkoord. Dat ziet toe op het creëren van meer werkgelegenheid, maar er ontbreekt een gericht economisch beleid.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | SER: Armoedebeleid is belangrijker dan wetgeving

 1. Abraham Mossel

  Knoek koe e Brain’s jullie hebben voor 100% gelijk. En daarom moet NL ook in grijpen en geen 1 gulden meer geven aan die schooiers in de regering en ambtenaren, laat ze de moord stikken, en het volk alleen een keer in de week een fles water en 1 brood geven, totdat zij zelf in opstand komen en ijzen dat NL het land volledig over neemt op de cond van NL. Weg en eruit met die vol gevreten pensen, die het volk arm houden en zelf steeds maar rijker worden.

 2. @knoek-koe, Niet alleen in verkiezingstijd. PAR doet vrijwel nooit wat voor de armen. Zie je ze nu rondlopen in Seru Fortuna? Koraal Specht?

  30 miljoen voor Insel had rechtstreeks naar de armen gekund. Vliegreizen van Alcala.. naar de Armen. Salaris Steven Croes naar de armen en ga zo maar door.

 3. De PAR gaat op de vooravond van de verkiezingen aan Armoedebestrijding doen.

  Opvallender hypocriet kun je haast niet zijn.

  Als jullie narcistische ministers eens die 25% toeslag hadden gebruikt voor armoede bestrijding, plus bouw en afbreekkosten Rampa door Zita en Martina en die PS knakker laten betalen, en geen 7 miljoen brug verven in Zotte Zita’s zak hadden gestopt dan was er inderdaad wat voor te zeggen.

  Allemaal hypicrieten, stuk voor stuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *