PBC | Route Düsseldorf aantrekkelijk voor criminelen

800 kilo coke Naar binnen gebracht via drugskoeriers op de wekelijkse vlucht van airberlin.

800 kilo coke via drugskoeriers op de wekelijkse vlucht van airberlin.

DÜSSELDORF – Vorig jaar heeft de douane van Düsseldorf ruim 800 kilo drugs onderschept uit Curaçao. Naar binnen gebracht via drugskoeriers op de wekelijkse vlucht van airberlin.

Een kwart van alle cellen in Düsseldorf wordt nu bezet door deze koeriers. De route via Duitsland is populair, ook onder andere criminelen, omdat de Duitse douane geen toegang heeft tot de database van de Koninklijke Marechaussee op Schiphol. Veelplegers staan daarom niet in het systeem.

Bron: Persbureau Curacao

10 Reacties op “PBC | Route Düsseldorf aantrekkelijk voor criminelen

 1. Ha ha, dus zwart controleert wit op Curaçao en wit controleert zwart in Düsseldorf. Leuk gevonden deze “evenwicht theorie”

 2. Logisch die zijn te druk met het eruit vissen Europese Nederlanders en “stagiaires” die ook denken wat bij te verdienen met deze smokkel (kom maar eens hier in de gevangenis kijken). Het probleem is niet curaçao maar Nederland en de rest van Europa die deze rommel zo graag willen hebben.

 3. Hoe vaak ??

 4. caribbeancynic

  Onzin, deze gepensioneerde witte/blanke man is al diverse malen gecontroleerd. Makkelijk he? die racisme kaart trekken. Hoef je niet na te denken over de Curaçaose amtenaren die hun werk niet doen.

 5. De douane- en politiediensten van de Antillen, liggen kennelijk te slapen. Ze weten precies wie aan boord stapt als drugskoerier. Maar ja dan moeten ze een zoon, nichtje of een tante gaan aanhouden. Dit artikel bewijst weer eens dat het gros van de Antilianen door-en-door rot is. Gewoon één groot boevennest. Dat wordt alleen maar erger.

  En nog erger zijn de mensen die deze praktijken verdedigen. Maar ja, ze zullen hun broer, zus, neef of oude oma wel verdedigen. Rotter-dan-rot, kan een bevolking eigenlijk niet zijn. Het is triest!

 6. Ach Anthony, ga je nu huili huili doen omdat het volgens jou alleen donkere mensen zijn die er uitgepikt worden?? Kan je nu even lachen. Ik ben van de 20 jaar op Curacao al 20 keer er uit gehaald voor controle, en weet jet wat, zelf de kartonnen blikken met die limonade poeder die ik voor de kleinkinderen meenam werden stuk voor stuk geopend, zelfs mijn fles whisky. Mijn neefje is nu daar werkzaam en haalt er net gemakkelijk witte als donkere mensen uit, tja de lijn CUR/AMS staat er nu eenmaal om bekend. Ik heb nooit geklaagd. Misschien jij wel omdat je steeds opviel.

 7. Anthony, Je kan ook stoppen met slikken van bolletjes

 8. Abraham Mossel

  Alleen Air Berlin is winstgevend, zij ontvangen nog steeds stoelgarantie, geregeld door sjeik Hakim de failliete brille koning. ( ontvangt nu nog $$$ steekpenningen ).

 9. Het probleem is dat op Schiphol en Dusseldorf alleen donkere mensen er uit gepikt worden. Dit is oneerlijke concurrentie!!!!

  Het komt vaak voor dat oude oma’s boven de 70 moeten bukken zodat een vieze douane ambtenaar naar binnen kan kijken.

 10. Je zou denken dat de politiek zich druk zou maken over deze zeer negatieve Curacao promotie in Duitsland.

  Dusseldorf heeft meer dan 600,000 inwoners, is daarmee 4 maal zo groot als Curacao maar 1/4 van haar cellen wordt bezet door crimineel Antilliaans tuig.

  Waarmee de Air Berlin route naar Curacao zwaar verliesgevend is, rekening houdend met de kosten van opslag van dit Curacaos afval van 200 euro per persoon per dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *