PBC | PS-er Leonora moet huiswerk overdoen

PS-er Leonora moet huiswerk overdoen  | Foto Extra

PS-er Leonora moet huiswerk overdoen | Foto Extra

WILLEMSTAD – Er is wel degelijk een beleidsplan voor de implementatie van digitaal onderwijs op Curaçao. Dat zegt Ace Suares die het plan mede geschreven heeft.

Statenlid voor Pueblo Soberano Sherwin Leonora moet zijn huiswerk opnieuw doen. Die wil samen met onderwijsminister Irene Dick het 1-laptop-per-child-project stop zetten omdat er geen plan zou zijn.

Maar zo’n plan ligt er al sinds 2014 en is goedgekeurd door de Raad van Ministers. Digitale borden zijn geen onderdeel van dat plan. En dat is nou net wat Dick en Leonora willen hebben in de klas.

Attachments:
Download this file (2014-07-03 OLPC-digital beleidsplan.pdf)Beleidsplan Digitaal Onderwijs [ ] 212 Kb

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | PS-er Leonora moet huiswerk overdoen

  1. +1!!

  2. “Ace Suares” gebruikt deze naam alleen maar, hij heet in het echt niet zo. Vraag me af waarom hij de naam van een ander gebruikt in de media. ”Ace” dacht zeker zijn slag te kunnen slaan voordat hij met ontslag gaat. De man zijn contract loopt bijna af en wordt niet verlengd, dus dan ga je met onder een pseudoniem naar de media om jou winstgevende project af te maken, he meneer G?

  3. Vertel alles a.u.b. Het gaat hier om een bedrag van 19 miljoen en ook met een luchtje eraan. Dat moet dus eerst onderzocht worden.

  4. Ps en huiswerk doen.. dat gaat niet samen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *