PBC | Rotonde Sta Rosaweg is klaar

Sta. Rosa rotonde | Foto Extra

Sta. Rosa rotonde | Foto Extra

WILLEMSTAD – De rotonde bij Sta. Rosa is klaar. Gisteren reden de eerste auto’s er overheen. Met de oplevering van de rotonde is een jaar na dato de Sta Rosaweg weer vrij van verkeershinder.

Vooral de ondernemers zijn blij. Die hadden in november nog aan de bel getrokken, omdat alles volgens hen te langzaam ging. Dat klopte, de rotonde had al in mei klaar moeten zijn.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Rotonde Sta Rosaweg is klaar

 1. Het verkeer op de nieuw rotonde zou een stuk sneller doorstromen wanneer gebruikers ervan richting zouden aangeven, maar dat is voor de Curacaoenaar, die niet vooraanstond toen onze Liever Heer de intelligente uitdeelde, natuurlijk teveel gevraagd.

  Waarvoor het nodeloos wachten is op gebruikers van de rotonde die niet voor je langs rijden maar zonder dat aan te geven links van je afslaan.

 2. Kort van memorie!
  Het was niet alleen het aanleggen van de rotonde maar ook het verwijderen van de pompstation Curoil, de jarenlange grondvervuiling, asfalteren van de wegen, acqualectra etc…etc…

 3. Abraham Mossel

  Het heeft inderdaad een tijdje geduurd, maar de rotonde zelf is redelijk snel gegaan, het geheel! heeft een jaar geduurd, maar dat is op curacao normaal, als alles snel en vlot zou gaan en zonder problemen, dan heeft de halve werkende bevolking binnen een jaar geen baan meer, dus gewoon denken, het is goed en de Heer keek er naar, en zij mijn werkvoorzieningsplan werkt perfekt.

 4. Ben het met je eens dat de rotonde mooi is geworden, maar de files zijn nog even lang of langer, en om daar wat aan te doen was de rotonde toch bedoeld.

 5. Je kon er op wachten, negatieve reacties op de rotonde.
  Wees toch blij dat hij klaar is.
  Lang wachten bij op de Cascoraweg? Eerder afslaan en de Santa Rosaweg opgaan.
  De rotonde op de Jan Noorduynweg is ook klaar. Hij is prachtig geworden.
  Ook daar zullen we af en toe even moeten wachten, maar de doorstroming gaat veel soepeler.
  Het wachten is nu op de opmerkingen rond die rotonde.
  Overheid, job well done.

 6. Een jaar kan gebeuren, de politici achter de aannemers moeten immers aan het meerwerk verdienen, maar erger is dat de rotonde niets heeft opgelost.

  De files op de Cascoraweg richting Santa Rosa zijn sinds deze week weer even lang zo niet langer dan voor de aanleg van de rotonde.

 7. Een jaar voor een rotonde. Ben erg blij dat ie er is, maar een jaar??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *