PBC | Römer onderzoekt aantijgingen CCAA

VVRP minister wil ruimte geven aan het bedrijf Forensic Caribbean om onderzoek te doen naar mogelijke banden van die twee met Insel Air | Persbureau Curaçao

Suzy Römer heeft twee inspecteurs van de luchtvaartautoriteit CCAA op non-actief gezet. Daarmee wil de minister van Verkeer en Vervoer ruimte geven aan het bedrijf Forensic Caribbean om onderzoek te doen naar mogelijke banden van die twee met Insel Air.

Geruchten daarover werden deze week verspreid door Olivier Arrindell van AVA-airways. Volgens Römer klopt er niets van die berichtgeving. Maar ze vindt het belangrijk om elke twijfel daarover weg te nemen. Het onderzoek gaat een maand duren.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Römer onderzoekt aantijgingen CCAA

 1. Benno van Leeuwen

  door wie en waar is ooit bevestigd dat die gegevens aan derden zijn verstrekt?? Juist het tegendeel is bewezen. Slechts 1 persoon heeft ooit verklaard dat die daar gekomen zijn, zonder enig bewijs.

 2. Geachte heer van Leeuwen,

  Kan u ook toelichten wat uw rol was en hoe het komt dat de gegevens van de VDC bij de Colombiaanse veiligheidsdienst is terecht gekomen?

 3. Benno van Leeuwen

  Geachte heer/mevrouw Henriquez
  Helaas blijft u eenzijdig reageren op VDC, terwijl toch ook duidelijk destijd door het OM is vermeld dat het onderzoek correct is verricht en er niets dubieus was.
  En onderzoek naar Sluis, dat plaatsvond bij zijn aanstelling is duidelijk de casus met de auto’s vermeld.
  Goed om even bij feiten te blijven

 4. Forensic Caribbean Caribbean, welja. Bekend van hun dubieuze acties bij de VDC. Wordt vast net z’n grondig onderzoek naar haar favoriete collega, de veroordeeld autozwendelaar Franklin Sluis in de vertrouwensfunctie van Hoofd Bureau Post en Telecom.

  https://knipselkrant-curacao.com//pbc-rekenkamer-onderzoekt-benoeming-franklin-sluis-bij-toezichthouder/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *