PBC | MAN boos over Mengele-uitspraak PS

PS statenlid Melvin Mac Cijntje | Persbureau Curacao

MAN is verbolgen over de verlaring van PS-Statenlid Melvin ‘Mac’ Cijntje. Die heeft gezegd dat hij desnoods met Joseph Mengele zou samenwerken om zijn plannen voor nieuwe ruimtelijke ordening door te drukken.

Mengele was een Duitse kamparts die duziende joden vermoordde in concentratiekampen in de Tweede Wereldoorlog. Volgens MAN is de uitsprak van Cijntje ongepast en schofferend en eist openlijk excuses van het Statenlid.

Bron: Persbureau Curacao

15 Reacties op “PBC | MAN boos over Mengele-uitspraak PS

 1. Zoiets noemden wij vroeger een bomba.

 2. Benieuwd of meneer MacNuggets ook zo stoer zou zijn geweest om met Michiel de Ruyter te durven samenwerken. Vergeet niet: zelfs het standbeeld van de hardstikke dode Peter Stuyvesant zorgde voor een collectieve terror panicus bij de PS.

 3. Het is overduidelijk dat de 6e klas net nog gehaald is-er moet eindelijk eens een wetgeving komen met minimum eisen-dan vallen de meeste achterlijke politieke figuren vanzelf wel af.

 4. Abraham Mossel

  Ik vind PS statenlid Melviun~ MAK + Cijntje wel recht heeft op de naam Hitler, de Baas van Mengler en nog een stelletje van die moordenaars, teveel om op te noemen.

 5. Hiermee geeft mijnheer Cijntje aan voor het deel van de Curacaose bevolking te staan wat geen weet heeft van normen en waarden. Kennelijk zijn dat de mensen die vergeten zijn dat de moordenaar van Wiels uit die sociale omgeving komt.Ze wonen in buurten waar je beter niet komt en hebben contacten met louche wapen- en drugshandelaars. En ze kunnen worden gekozen om dit volk te vertegenwoordigen. Als de PS wil overleven , moet ze nu Cijntje snel buiten de deur zetten.

 6. Als er geen dingen precies in de wet staan dan houden MFK en consorten zich er niet aan. Asjes wilde ook geen vergaderingen meer regelen in 2012. Nieuwe verkiezingen betekent ook dat Braam niet meer terug komt en Mozes en PS wellicht ook niet meer. Zij hebben er dus niets aan en voor deze 4 is alleen Eigen belang belangrijk!

 7. Volstrekt onmogelijk. Onthoud dat de gouverneur de baas is van de regering. M.a.w. trachten aan de macht te blijven betekent geen minister worden. Simpel omdat er geen eed wordt afgenomen.

 8. Ik denk dat daarom Douwe Buursma straks met iets gaat komen dat de verkiezingen niet door gaan en de 11 aan de macht blijven.

 9. Als je gaat samenwerken met criminelen en de partij die achter de moord van Wiels gaat dan zegt dat genoeg!

 10. Mensen mensen mensen.
  Denken jullie echt dat cijntje weet of wist wie Mengle is ?
  Neen. Waarschijnlijk weet het nu wel, want na alle commotie is hij het snel op de Wikipedia gaan opzoeken.

  Psssst, niet doorvertellen.
  Maar wij zien Braam en Mozes na de volgende verkiezingen niet meer.
  Waarschijnlijk PS ook.
  Een geluk bij een ongeluk.

 11. Deze man weet klaarblijkelijk niet dat hij, zijnde van het zwarte ras, door Mengele en de zijnen als niet menswaardig werd beschouwd. Hij zou om die redenen in het concentratiekamp zijn beland alwaar hij zou zijn gefileerd (manera filet di piská meneer) om te worden onderzocht of hij ook hersenen had. (tja, dus niet!).

 12. Niet verwonderlijk de uitspraak van mac cijntje over Mengele.
  Zodoende zijn samenwerking met gerrit schotte.

 13. Het zegt genoeg over het IQ van deze omhooggevallen douanekantoorbediende, die aan zijn buik te zien wel raad weet met zijn statensalaris van 12,000.

  Met zo’n buik kan ie ook zo in de bolitahandel van zijn zoon.

 14. Met deze uitspraak heeft dhr. Cijntje en daarmee ook PS aangegeven er niet voor te schromen marteling, massamoord en genocide toe te passen bij het bereiken van gestelde doelen (de methoden van Mengele en zijn bende). Democratie, integriteit, respect en humaniteit staan schijnbaar niet erg hoog in het vaandel van dhr. Cijntje en PS. De kiezer dient zich hier terdege van bewust te zijn.

 15. Met de uitspraak van PS-Statenlid Melvin ‘Mac’ Cijntje, geeft hij weer eens duidelijk aan dat deze man desnoods over lijken gaat om ZIJN zin te krijgen. Heeft deze man wel hersenen? Schijnbaar niet. Toen ik de uitspraak hoorde, zakte deze man die weg in mijn beeld van een mens waardig iemand. Meer dan 90% van mijn familie zijn in de concentratiekampen vermoord. Familie die mij nimmer in hun armen kon sluiten. Nimmer oma, opa, oom, tante tegen had kunnen zeggen.
  Mensen zoals PS-Statenlid Melvin ‘Mac’ Cijntje, verdienen het niet om Curaçao in welke vorm dan ook te vertegenwoordigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *