PBC | Rhuggenaath: ‘Geen PCR test en geen sneltest voor vliegen van Curaçao naar Nederland’

Persbureau Curacao

Na contact met Den Haag en de Vertegenwoordiger van Nederland in Willemstad kwam er wel duidelijkheid | Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Voor vluchten van Curaçao naar Nederland is geen negatieve PCR test nodig en ook geen sneltest. Dat zei premier Eugene Rhuggenaath vanmiddag in gesprek met José de Bruin van Dolfijn FM.

Rhuggenaath geeft toe dat de brief die gisteravond door het ministerie in Den Haag werd verzonden, niet duidelijk was. Daarin stond dat er geen uitzondering was voor de nieuwe reisbeperking en tegelijkertijd stond er dat het voor hoog risicolanden zou gelden.

Na contact met Den Haag en de Vertegenwoordiger van Nederland in Willemstad kwam er wel duidelijkheid.

Luister hier het gesprek terug:

6 Reacties op “PBC | Rhuggenaath: ‘Geen PCR test en geen sneltest voor vliegen van Curaçao naar Nederland’

 1. Abraham Mossel

  @ RUGOP l.lt als een gans zonder kop en de gans kan er wat van. Rugop denkt dat mensen in Nederland en Duitsland op hun achterhoofd zijn gevallen door de corona 101? nee Rugop neem je ouwe Mo.r in de maling of het klotjes volk wat nu je hersens in slaan als ze met een boodschapen tas uit een winkel zien komen, en jij ! Rugop denk nu echt dat de mensen uit Nl en B, D hier naar toe komen. Denk echt dat Rugop een zware klap van een Holandse wind molen heeft gekregen zonder dat hij zelf weet.

 2. Wat een ongeloof non figuur is Rhuggenaath. Werkelijk de wereld staat in brand en hij blijft maar wauwelen. Weg ermee!

 3. @derechtsstaat. Alsof ze in Nederland echt luisteren naar wat ruggenaath hier op curacao te zeggen heeft. Weet de nederlander uberhaupt wie ruggenaath is?

 4. De Rechtsstaat

  Deze man maant een ieder tot burgerlijke ongehoorzaamheid.

  Daar in Nederland mogen ze de komende weken helemaal niks en hij heeft het over reizen van en naar Nederland.

  Goed bezig Ruggie.

 5. Misschien kan de Nederlandse regering dat ook bevestigen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *