PBC | Rekeninghouders Girobank krijgen volgend jaar hun geld terug

Persbureau Curacao

De regeling is opgesteld in overleg met de regering. Nederland heeft geld geleend om uitbetaling mogelijk te maken.

Willemstad – De bijna 2000 rekeninghouders van de Girobank krijgen in het begin van het nieuwe jaar een brief waarin staat hoe en wanneer zij hun geld terugkrijgen. Dat meldt de Centrale Bank.

De regeling is opgesteld in overleg met de regering. Nederland heeft geld geleend om uitbetaling mogelijk te maken.

Verreweg de meeste rekeninghouders krijgen hun geld vanuit die lening terugbetaald. Een klein deel pas als er geld vrij komt na verrekening van de Nederlandse lening.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Rekeninghouders Girobank krijgen volgend jaar hun geld terug

 1. Dat Eric Garcia in zijn luxe penthouse zijn ‘straf’ uitzit, Stephen Capella nog vrij rondloopt en vrijelijk over zijn Girobank miljoenen kan beschikken en last but not least Neysa Isenia gewoon directeur bij Aqualectra kon worden bewijst het gelijk van de eigenaar van Miles cafe:

  We zijn een apeneiland.

  Justitie op Curacao is zwaar kut. Misschien moet het OM gaan draaien op de Avalon software van de moeder van Stephen Capella, in Panama.

 2. Bank Robbery of the Century?

  Miljoenen verdwenen maar vrijwel niemand ging de gevangenis in en de burger mag het terug betalen!

 3. Volgend jaar? Waarom pas volgend jaar. Waarom niet voorlopig uitbetalen tlv de reseves van de CBCS, die kan het beter hebben, en die stond erbij en keek er naar toen Garcia c.s. de boel oplichtten.
  En als ze niets hebben gezien dan zegt dat genoeg over de toezichtskwaliteiten van de Bank.

 4. Eerst strippen en dan naar bon futuro. Maar alles ontnemen bij die lui is niet genoeg voor wat ze aangericht hebben. Ook de toezichthouders etc tot de laatste dime veroordelen.

 5. En wanneer vertrekken Eric Garcia, Neysa Isenia en de schaamteloze rat Stephen Capella met zijn louche moeder naar Bon Futuro?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *