PBC | Politie ontkent alcohol gebruik hoge functionarissen

Persbureau Curacao

Ronny Cornelis zegt nadrukkelijk dat hij de waarheid sprak.

De politie ontkent na onderzoek dat twee hoge functionarissen vrijdag bij een toko aan het drinken waren.

Dat zou ontdekt zijn tijdens een controle van de Inspectie en gemeld door de hoofdinspecteur van Economische Zaken, Ronny Cornelis. Èxtra vraagt in haar editie van vandaag of de waarheid wel naar boven mag komen.

Ronny Cornelis zegt nadrukkelijk dat hij de waarheid sprak. De krant wil nu weten wie het onderzoek heeft geleid en of de camerabeelden van het incident vrijgegeven kunnen worden, zodat iedereen zelf kan beoordelen wie de waarheid spreekt.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Politie ontkent alcohol gebruik hoge functionarissen

 1. Een paar mogelijkheden:
  1: geheel misplaatste grap
  2: binnenkort worden we verrast met smakelijke foto’s/filmpje
  3: iemand heeft een leuk bedragje ontvangen voor inleveren foto’s/filmpje
  4: ???? zeg het maar

 2. De brallende struikrover kwam gisteren uit z’n zwijnenstal a dsantos om de boel op te ruien . Heeft hij dat ook gedaan toen zijn farc aanhanger wetsovertreder fraudier dief pyromaan , dronkaard , monk kdnt dit gedaan heeft?? ‘n graadje erger nb uit ‘t hoogste orgaan.

 3. Twas geen alcohol, [email protected] vloeibare steekpenningen. En dat hoort bij de cultuur, zo erkende ook de plisie.

 4. Het doet mij goed tussen de regels te lezen dat de politie in elkgeval weet hoe de regels in elkaar zitten.
  Gek verhaal maar als ik goed tussen de regels lees, waren deze de politie mensen bij de naast gelegen car wash drank aan het drinken, en dat mag gewoon nog.

 5. Ze zeggen weleens zoals de waard is vertrouwt men zijn gasten, ze zijn achterlijk bij de politie dus gaan ze vanuit dat iedereen dat is. De politie ontkent zonder een onderzoek te hebben ingesteld, hoe geloofwaardig is dat?

  Hier gaat heel veel mis, dronken politieagenten achter het stuur en bewapend ook nog. De politie moet zich schamen om deze twee het hand boven het hoofd te houden.

 6. Showroe di Emmastad

  Yep Fred…. de PR van de Korsou Keystone cops zal er een goede spin aan geven, als hun mensen er maar goed uit komen: “pero ta makambanan di”.
  De grote niksloslatende blauwe muur sluit zich om de twee zuipers.
  Dit is een allang sluimerende pissingcontest: hoe durft een simpel economisch teamvoorman zich leider te noemen van onze Alpha Silverback Bokito’s met blaffer? Geen rèspèt!

 7. Fred Schiedam

  Een onderzoek instellen door een onafhankelijke instantie, bijvoorbeeld de Rijksrecherche of de KMAR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *