PBC | Eis van 10 jaar voor ontucht tegen zangleraar van een kerkkoor

Persbureau Curacao

Uitspraak is 9 januari.

Edson N. moet 10 jaar de gevangenis in vanwege ontucht. Althans, dat is de eis van het Openbaar Ministerie.

De 38-jarige zangleraar wordt verdacht van het misbruiken van kinderen tussen 8 en 15 jaar jong, die hij lesgaf op een opvang en in een kerkkoor.

Tijdens de behandeling gisteren ontkende Edson, maar nogal wat slachtoffers hebben beschuldigende verklaringen afgelegd. Uitspraak is 9 januari.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Eis van 10 jaar voor ontucht tegen zangleraar van een kerkkoor

 1. Abraham Mossel

  [email protected] je hebt gelijk, maar heb toen ook vermeld dat Timo Brouwer veel te weinig straf heeft gehad, maar zal je ook effe uit je droom helpen, Timo is een witte YDK aangezien hij hier op het curacrim is geboren en heeft een enkelbandje, wat ook niet zo fijn is, maar geef je gelijk hij had net zoals de oplichter cq beroeps oplichter Gerrit de Raaf zijn straf vol moeten uit zitten, weg met dat in vervroegde ontslag en enkel bandje gedoe, gewoon zitten op de blaren en niet anders.

 2. Volgens MFK en PS fans zijn alleen makambas pedos…

  Is Edson een makamba?

 3. Ik zie dat @Abraham Mossel de straf te laag vindt maar blijkbaar vergeet hij dat een landgenoot van hem onlangs die ook “green” ging maar een paar maanden heeft gezeten.

  Deze Edson N. is 38 jaar en zelfs als hij 10 jaar achter de tralies gaat, zijn onze kinderen en kleinkinderen niet veilig. De man moet behalve een gevangenisstraf ook behandelt worden.

 4. Abraham Mossel

  Veel te weinig die 10 jaar, het kind heeft levenslang, ik spreek uit kennis, mijn zusje heeft het zelfde mee gemaakt toen ze 9 jaar was?. En de man die het heeft gedaan kreeg 7 jaar gevang onvoorwaardelijk, maar kreeg van mij en mijn twee broers ook levenslang , jaren lang veel pakken slaag gekregen van ons ( politie deed niks ) tot dat hij er zelf een……. maakte, maak zelf het puntjes verhaal maar af geachte knipsel krant lezer. ps; wij zijn alle drie joden jongens die de 6 daagse oorlog 1967 Israel hebben mee gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *