PBC | Politie bekeurt bijna elke auto die ze staande houden

De politie hield 86 auto’s staande op de Churchillweg, de Rooseveltweg en de Emancipatie Boulevard | Persbureau Curacao

Vijf automobilisten konden gisteren doorrijden na controle, maar 81 kregen wel een prent. De politie hield 86 auto’s staande op de Churchillweg, de Rooseveltweg en de Emancipatie Boulevard.

35 reden zonder autogordel, 32 werden geklokt voor te snel rijden en 7 chauffeurs waren aan het bellen achter het stuur. De rest had de papieren niet in orde. Twee voertuigen zijn in beslag genomen.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Politie bekeurt bijna elke auto die ze staande houden

 1. Dat is dus het probleem op Curacao. Alles (!) wordt ALTIJD afgedaan met het woord onzin.
  Niet de hoofdzaken van de bijzaken kunnen scheiden. Hoofdzaak is nogmaals de idioten IN het verkeer meerijdend aanpakken en niet al dat domme regeltjes(ze smullen ervan op Curacao) papierwerk, wat COMMON SENSE automatisch kan worden vastgesteld.
  Wat is het nut van een einddatum op een rijbewijs als je geen nieuw rijexamen hoeft te doen? Lees zoals voorheen België. Of een buitenlands rijbewijs? Nut heeft misschien enkel een einddatum ivm. het worden van 100 jaar 🙂
  Zullen we zwijgen over die hilarische keuringskaart en belastingsticker (maak benzine wat duurder en weg ermee).

 2. Onzin Karel, alle verkeersovertredingen dienen te worden bestraft en dit criminele proletenvolk wat normen en waarden worden bijgebracht.

  81/86 = 94% houdt zich niet aan de regels.

  Verbaast het dan nog dat de Staten vol zitten met moordenaars, pedofielen, winkeldieven, overvallers, fraudeurs, meineenplegers en ga zo maar door?

 3. Wanneer wordt deze statische machtswellust(!) eindelijk eens gestopt. Spoor de gevaarlijke idioten IN het rijdend verkeer op, dat verhoogt de verkeersveiligheid! Want OOK daar is het een puinhoop op Curacao! Waar niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *