PBC | Opsporing Verzocht over Mitch Henriquez

Opsporing Verzocht over Mitch Henriquez

Opsporing Verzocht over Mitch Henriquez

HILVERSUM – Vanavond in ‘Opsporing Verzocht’ doet de Nederlandse Rijksrecherche onderzoek naar de toedracht van de dood van Mitch Henriquez.

Die is te zien op verschillende beelden die omstanders hebben gemaakt toen Henriquez op 27 juni met geweld werd gearresteerd bij een muziekfestival in het Haagse Zuiderpark.

De gezochte persoon zal overigens niet herkenbaar in beeld gebracht worden. Justitie denkt dat hij zichzelf wel herkend aan bijvoorbeeld zijn kleding of postuur of de plek waar-ie stond. ‘Opsporing Verzocht’, is vanmiddag te zien om half 3 op NPO 1, tds kanaal 710.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Opsporing Verzocht over Mitch Henriquez

 1. Margret Smeets

  Alvin, hier was geen opzet in het spul plus het slachtoffer was zelf de oorzaak van politiegeweld, dat maakt het toch anders.

  Als iemand op een druk festival roept dat hij een wapen heeft moet u niet verwachten dat de politie hem vraagt of hij daar een tasje bij wil.

  De racismekaart wordt op de eilanden o zo snel getrokken en van zelf enige verantwoordelijkheid nemen heeft men er nooit gehoord.

 2. Opsporing verzocht zegt genoeg… we zoeken een getuige. Het doden van iemand is een misdaad! Punt uit.

 3. Margret, word je tegenwoordig ter dood veroordeeld (zonder rechtspraak wel te verstaan) omdat je een grote bek hebt? Het moet niet gekker worden!

 4. Inderdaad je hebt gelijk, Mitchell is een grote bluffer en praatjes maker net zoals die Quincy Gario.

 5. Margret Smeets

  Jammer, dit programma diende ooit om criminelen op te sporen waarvan onschuldige burgers slachtoffers zijn geworden.

  Mitchell heeft het politiegeweld echter zelf uitgelokt door zijn wangedrag. Dat is heel wat anders. Als er daarbij fouten zijn gemaakt door de politie moet dat boven water komen en de schuldigen zelfs mogelijk gestraft, maar een onschuldige burger wat Mitchell zeker niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *