PBC | 4 september openbare aanbesteding Cenro Pro Arte

centro pro arte

4 september openbare aanbesteding Cenro Pro Arte

WILLEMSTAD – 4 september kunnen ondernemers inschrijven op de aanbesteding om Centro Pro Arte te renoveren.

Bedoeling is dat die renovatie al in november gaat beginnen en de oplevering staat dan gepland in 2016.

Wie een kijkje binnen het oude theater op Groot Davelaar neemt, ziet dat behalve de buitenmuren, vrijwel alles moet worden gesloopt en opnieuw opgebouwd.

Het project is omstreden omdat Centro pro Arte ver uit het stadscentrum staat in een buurt waar verder geen publieke activiteiten zijn.

Bron: Persbureau Curacao

Een Reactie op “PBC | 4 september openbare aanbesteding Cenro Pro Arte

 1. De nieuwe schouwburg moet persé in Punda komen. Dat zal tot herleving leiden van de binnenstad, die nu savonds steevast als ghost town wordt aangeduid, Men mag immers verwachten dat er in de nabijheid van de schouwburg zich horeca- en andere bedrijven zullen vestigen.
  Herbouw van de schouwburg op die doodse plek aan de Schouwburg weg is het domste wat men kan doen. Het beste is die plek te reserveren voor kantoren zoals in dat gebied reeds het geval is.
  Het is te hopen dat partij PAIS tenminste op dit punt de rug recht zal weten te houden. Na alles maar ook alles te hebben gegeven om het politieke gezicht van de min pres te redden door M Wiels uit de wind te houden, dient PAIS dit zeer goede idee thans als wisselgeld te verzilveren
  Of dat gaat gebeuren………? Laten we het vurig hopen want partij PAIS en haar leider Rosaria hebben vaker getoond over de ruggegraat van een weekdier te beschikken .
  What about een officiele enquete onder tenminste 2000 ingezetenen?
  De uitslag zal ongetwijfeld dienen als een steun in de rug en dus ter versterking van de PAIS ruggegraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *