28 C
Willemstad
• maandag 19 april 2021 20:42

PBC | Vliegverkeer Curaçao moet rekening houden met vulkaanuitbarsting Soufrìere

Persbureau Curacao Het vliegverkeer richting Curaçao, Aruba en Bonaire kan last ondervinden van de as van de uitbarstende vulkaan Le Soufriere. Dat zegt de Meteorologische Deinst van Curaçao....

PBC | OM houdt twee minderjarigen aan na mishandeling op video

Persbureau Curacao De politie heeft twee minderjarigen aangehouden op verdenking van mishandeling. Daarvan werden beelden gemaakt. Die werden vorige week verspreidt via sociale media. Daarop kon je zien...

Trouw | Voor ABN Amro is de witwaszaak nu afgedaan, maar drie oud-bestuurders worden verdacht

Dirk Waterval | met feitenrelaas, persbericht en transactieovereenkomst Waarom besloot het OM dit keer wél om gelijk verdachten aan te wijzen in het falende bankbeleid van ABN Amro? Betreurenswaardig...

ParadiseFM | ‘Vaccinatiebonus werknemer mag’

Je personeel een financiële tegemoetkoming geven voor het nemen van het vaccin is arbeidsrechtelijk toegestaan. Dat schrijven juristen van HBN Tax & Law in een speciaal bulletin....

Democracy now! | Monday, April 19, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 19 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img
HomeMediaPBC | Opnieuw coronadode op Curaçao

PBC | Opnieuw coronadode op Curaçao

Persbureau Curacao

Op Bonaire overleed vandaag ook een coronapatiënt. De 4e sinds begin coronacrisis.

Er is vandaag op Curaçao opnieuw een patiënt overleden aan de gevolgen van het Coronavirus. Deze lag in het ziekenhuis op de Intensive Care.

Het aantal mensen dat dat is gestorven aan de gevolgen van Covid19 op het eiland is nu 22.

Er zijn vandaag zeven mensen positief getest. In totaal werden 296 coronatesten afgenomen. Een testratio derhalve van 2,3 procent.

Zes patiënten zijn genezen. Er ligt nog é;en patiënt in het ziekenhuis, op de intensive care. Het aantal actieve cases is 53.

Bonaire en Aruba

Op Aruba zijn vandaag opnieuw twee patiënten overleden, net als gisteren. Het totaal aantal mensen dat bezweken is aan Corona is nu 66.

Op Bonaire overleed vandaag ook een coronapatiënt. De vierde sinds het begin van de coronacrisis.

Bron: Persbureau Curacao

3 reacties

 1. De Pers:
  in hoofdletters “Opnieuw Corona dode”
  in kleine letters daaronder “aan de gevolgen”

  Sterf je door, aan of met corona???

 2. @ Ericlapas,

  Er valt niet te voorspellen wie ernstige klachten krijgt en wie niet. Alleen daarom al is voorkomen beter dan genezen oftewel afstand houden, handen wassen etc.
  Het is namelijk heel goed mogelijk dat de personen die overleden zijn, zich wel hielden aan alle maatregelen, doch dat zij in aanraking zijn gekomen met iemand die lak had aan alle regels. Die laatste heeft dan nu een dode op zijn of haar geweten, hoop dat ze dat ook beseffen.

 3. Het aantal mensen dat dat is gestorven aan de gevolgen van Covid19 op het eiland is nu 22. Van die 22 is niet bekend in welke leeftijdscategorie ze vallen of het mensen met obesitas zijn en of er sprake is van onderliggende oorzaken zoals diabetes of trambose.

  Alleen maar schreeuwen van hou 2 meter afstand en handen wassen helpt niet. Op Jip en Janneke nivo als iemand binnen een huishouden zich niet aan de voorzorgsmaatrelen houdt kan hij door familieleden aangesproken worden van denk aan je Oma of denk even aan je broer die net zo dik is als de politie woordvoerder Imro Zwerver.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties