PBC | Opnieuw coronadode op Curaçao

Persbureau Curacao

Op Bonaire overleed vandaag ook een coronapatiënt. De 4e sinds begin coronacrisis.

Er is vandaag op Curaçao opnieuw een patiënt overleden aan de gevolgen van het Coronavirus. Deze lag in het ziekenhuis op de Intensive Care.

Het aantal mensen dat dat is gestorven aan de gevolgen van Covid19 op het eiland is nu 22.

Er zijn vandaag zeven mensen positief getest. In totaal werden 296 coronatesten afgenomen. Een testratio derhalve van 2,3 procent.

Zes patiënten zijn genezen. Er ligt nog é;en patiënt in het ziekenhuis, op de intensive care. Het aantal actieve cases is 53.

Bonaire en Aruba

Op Aruba zijn vandaag opnieuw twee patiënten overleden, net als gisteren. Het totaal aantal mensen dat bezweken is aan Corona is nu 66.

Op Bonaire overleed vandaag ook een coronapatiënt. De vierde sinds het begin van de coronacrisis.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Opnieuw coronadode op Curaçao

 1. De Pers:
  in hoofdletters “Opnieuw Corona dode”
  in kleine letters daaronder “aan de gevolgen”

  Sterf je door, aan of met corona???

 2. Abraham Mossel

  In het begin van de corcna 19 virus reed er constant een politie auto door de Punda met twee zogenaamde niet uniformeerde politie uitslovers ? in korte broek, die verkeersborden moesten op halen na een krans legging voor doden herdenking , het enigste wat zij deden was schreeuwen en gillen door de microfoon dat de mensen niet op een bankje mocht zitten. Moet je nu gaan kijken zitten de mensen en jollers samen op schoot.

 3. @ Ericlapas,

  Er valt niet te voorspellen wie ernstige klachten krijgt en wie niet. Alleen daarom al is voorkomen beter dan genezen oftewel afstand houden, handen wassen etc.
  Het is namelijk heel goed mogelijk dat de personen die overleden zijn, zich wel hielden aan alle maatregelen, doch dat zij in aanraking zijn gekomen met iemand die lak had aan alle regels. Die laatste heeft dan nu een dode op zijn of haar geweten, hoop dat ze dat ook beseffen.

 4. Het aantal mensen dat dat is gestorven aan de gevolgen van Covid19 op het eiland is nu 22. Van die 22 is niet bekend in welke leeftijdscategorie ze vallen of het mensen met obesitas zijn en of er sprake is van onderliggende oorzaken zoals diabetes of trambose.

  Alleen maar schreeuwen van hou 2 meter afstand en handen wassen helpt niet. Op Jip en Janneke nivo als iemand binnen een huishouden zich niet aan de voorzorgsmaatrelen houdt kan hij door familieleden aangesproken worden van denk aan je Oma of denk even aan je broer die net zo dik is als de politie woordvoerder Imro Zwerver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *