28 C
Willemstad
• donderdag 15 april 2021 20:23

ParadiseFM | Ruim 4000 vaccinaties op 1 dag

Het aantal dagelijkse vaccinaties op Curacao neemt toe. De afgelopen 24 uur zijn 4269 personen gevaccineerd. In totaal hadden om 10 uur vanmorgen 45.386 mensen hun eerste...

Democracy now! | Thursday April 15, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 15 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Meer dan 65.000 registraties voor vaccinatie

Inmiddels hebben meer dan 65.000 mensen zich geregistreerd voor een vaccinatie, zo meldt de overheid. Omdat het grote aantal besmettingen tot grote problemen in het ziekenhuis leidt,...

PBC | Het wordt stoffig de komende dagen

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De komende dagen worden weer stoffig: Sahara zand trekt over de Caribische regio. Het Caribbean Weather Center benadrukt dat het hier niet gaat om...

PBC | Vulkaan op Sint-Vincent ‘blijft voorlopig nog wel rommelen’

Persbureau Curacao De vulkaan op Sint-Vincent blijft de komende tijd nog wel rommelen en as uitspuwen. Dat zegt het seismologische centrum van de University of the West Indies....
- Advertisement -spot_img
HomeMediaPBC | Opnieuw coronadode op Curaçao

PBC | Opnieuw coronadode op Curaçao

Persbureau Curacao

Op Bonaire overleed vandaag ook een coronapatiënt. De 4e sinds begin coronacrisis.

Er is vandaag op Curaçao opnieuw een patiënt overleden aan de gevolgen van het Coronavirus. Deze lag in het ziekenhuis op de Intensive Care.

Het aantal mensen dat dat is gestorven aan de gevolgen van Covid19 op het eiland is nu 22.

Er zijn vandaag zeven mensen positief getest. In totaal werden 296 coronatesten afgenomen. Een testratio derhalve van 2,3 procent.

Zes patiënten zijn genezen. Er ligt nog é;en patiënt in het ziekenhuis, op de intensive care. Het aantal actieve cases is 53.

Bonaire en Aruba

Op Aruba zijn vandaag opnieuw twee patiënten overleden, net als gisteren. Het totaal aantal mensen dat bezweken is aan Corona is nu 66.

Op Bonaire overleed vandaag ook een coronapatiënt. De vierde sinds het begin van de coronacrisis.

Bron: Persbureau Curacao

3 reacties

 1. De Pers:
  in hoofdletters “Opnieuw Corona dode”
  in kleine letters daaronder “aan de gevolgen”

  Sterf je door, aan of met corona???

 2. @ Ericlapas,

  Er valt niet te voorspellen wie ernstige klachten krijgt en wie niet. Alleen daarom al is voorkomen beter dan genezen oftewel afstand houden, handen wassen etc.
  Het is namelijk heel goed mogelijk dat de personen die overleden zijn, zich wel hielden aan alle maatregelen, doch dat zij in aanraking zijn gekomen met iemand die lak had aan alle regels. Die laatste heeft dan nu een dode op zijn of haar geweten, hoop dat ze dat ook beseffen.

 3. Het aantal mensen dat dat is gestorven aan de gevolgen van Covid19 op het eiland is nu 22. Van die 22 is niet bekend in welke leeftijdscategorie ze vallen of het mensen met obesitas zijn en of er sprake is van onderliggende oorzaken zoals diabetes of trambose.

  Alleen maar schreeuwen van hou 2 meter afstand en handen wassen helpt niet. Op Jip en Janneke nivo als iemand binnen een huishouden zich niet aan de voorzorgsmaatrelen houdt kan hij door familieleden aangesproken worden van denk aan je Oma of denk even aan je broer die net zo dik is als de politie woordvoerder Imro Zwerver.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties