PBC | Man die moeder met kind dood reed moet jaar zitten

Persbureau Curacao

De man reed veel te snel, negeerde een rood stoplicht en remde niet toen de moeder en haar kind overstaken | extra

Willemstad – De man die in 2019 een moeder en haar baby doodreed op de Helmin Magno Wiels Boulevard moet 12 maanden de gevangenis in.

Ook mag de man twee jaar lang niet achter het stuur kruipen. De man reed veel te snel, negeerde een rood stoplicht en remde niet toen de moeder en haar kind overstaken.

In 2019 kwamen 17 mensen om het leven in het Curaçaose verkeer, waaronder vier voetgangers en een fietser.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Man die moeder met kind dood reed moet jaar zitten

 1. Rij ontzeggen zegt niets, want er zijn legio van die hufters die zonder rijbewijs en verzekering rijden.
  Dus dat opleggen heeft geen zin.
  Masr ha, zo’n rechter miet ook wat, denk ik ..

 2. Irma Lips strikes back… en dat terwijl deze moordenaar een reputatie had als wegpiraat.

  Maar hij is in ieder geval vervolgd, en Gerrit Schotte nooit voor zijn verkeersmoord op een bejaarde vrouw.

  Beiden hadden van mij aan hun ballen uit de rechtszaal gesleepd mogen worden en dan buiten een uurtje alleengelaten mogen worden met de nabestaanden van hun slachtoffers.

 3. Commentpolis

  @David, graag als je post NIETS invullen bij het blokje “website”.

  Dank u.

 4. Het leven van een moeder met een kind is dus niet veel waard op dit eiland. Ziet die rechter nooit wat een idioten hier op de weg rijden. Ziet die rechter nooit ontelbare bierflessen in de berm liggen. Nee, want hij komt blijkbaar nooit uit zijn ivoren toren. Mijn oordeel zou 10 jaar gevangenisstraf zijn en nooit meer achter het stuur. Maar ja, ik ben dan ook geen rechter. Arme nabestaanden!

 5. De man gaat 12 maanden de gevangenis in en mag dtwee jaar lang niet achter het stuur kruipen. Neem aan dat hij niet van plan is om in de gevangenis te rijden dus in feite mag hij na zijn straf één jaar niet rijden.

  Over 2 jaar mag hij weer iemand doodrijden want deze hufters leren nooit.

 6. Met welke maat meten deze rechters? Voor een paar grammetjes cocaine en wapen bezit van een roestige glock krijg je al gauw 5 jaar onvoorwaardelijk opgelegd. Deze klootzak heeft een moeder en kind door zijn onverantwoordelijk hufterig gedrag vermoord en krijgt maar 12 maanden opgelegd en na 2 jaar mag hij gewoon weer rijden. Dit geval was op zijn minst dood door schuld. Mijn respect voor deze rechters is naar 0 gezakt.

 7. Abraham Mossel

  Er reed een man genaamd de altijd dronken lapzwans Aaltje Bokhorst, een familie lid van mijn toen ex vrouw dood gereden op de Prins Bernard straat in Hilversum . Hij heeft jaren later zich zelf supper dronken vanuit een cafe uit Baarn dood gereden tegen een boom op de Hilversumse en Lage V wegens een klap band, de politie heeft gedacht dat de band kapot was geschoten door een kogel, maar vonden het zo goed, Familie U weet wat doen, zo mag je niet onder je ………..///uitkomen. of niet dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *