PBC | Laatste verdachte zaak Wiels zou geld hebben witgewassen

Vrouw aangehouden wegens dodelijke schietpartij

D.M., de ex-vriendin van Luigi Florentina, alias Pretu, zou geld hebben witgewassen

WILLEMSTAD – De vrouw D.M., die onlangs is overgebracht naar Curaçao wordt verdacht van het witwassen van geld in verband met de moordzaak op Wiels.

Haar voorlopige hechtenis is gisteren verlengd met 60 dagen. Het is nog niet duidelijk of de vrouw in de zaak Magnus of in de zaak Maximus wordt verdacht.

De eerste gaat over de uitvoering, de tweede over de opdrachtgevers van de moord.

D.M. is de ex-vriendin van Luigi Florentina, alias Pretu, die dood werd gevonden in zijn cel in Barber. Pretu was de man die het geld na de aanslag in mei 2013 verdeelde.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Laatste verdachte zaak Wiels zou geld hebben witgewassen

  1. Volgens mij hebben ze tot nu toe alleen de “low life” opgepakt. Op zich knap!!

  2. Abraham Mossel

    Laatste verdachte?? , PBC, of met andere woorden er zijn geen verdachten meer, ik dacht het van wel, er is in al die tijd nog steeds geen Gerrit de Raaf in beeld gebracht of hier op aan gehouden, terwijl hij toen hij de keizer him self was , als eerste wist dat er een blad van een boom viel op Curacrim, hij wist het al voor dat het blad de grond raakte, die gave had ook Claude Whaty, alleen die was ff slimmer als Gerrit de Raaf.

  3. Abraham Mossel

    Laat het Pers B C nu ff gauw in zijn eigen nest gaan zeiken met lul verhalen die wij al 3 jaar weten. kom eens met een directe aanhouding van de ware opdracht gevers. stelletje OM kuikens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *