PBC | Laagste testratio deze maand: 8,8 procent

Persbureau Curacao

Er is één patiënt ontslagen uit het ziekenhuis, maar ook een opgenomen. In het CMC liggen nu zeventien patiënten, van wie zes op de intensive care.

Er zijn 39 nieuwe coronabesmettingen geregistreerd uit 443 testen. Een testratio van 8,8 procent. Niet eerder was dat deze maand zo laag.

Zeven van die positieve testen zijn terug te leiden naar eerdere cases, de rest nog niet. 39 personen zijn genezen.

Er is één patiënt ontslagen uit het ziekenhuis, maar ook een opgenomen. In het CMC liggen nu zeventien patiënten, van wie zes op de intensive care.

Het aantal actieve cases is nu 1660.

Bron: Persbureau Curacao

Een Reactie op “PBC | Laagste testratio deze maand: 8,8 procent

  1. @Alle doemdenkers op KK en @SIN BERGUENSA GOREGIRIE

    Zoals ik al diverse keren op KK in mijn reacties voorspelde gaat het aantal besmettingen langzaam omlaag.
    @Rutte

    Dat hebben absoluut niet te danken aan NITWIT Quincy Girigorie. In tegendeel. Dat hele Piscadera lulverhaal om de zaak “goed” te praten, is te voren al in het “script” opgenomen. Er is wel voldoende politie om de auto’s te doorzoeken!! maar dan tegelijk boetes uit delen dat gaat natuurlijk niet!! Zelfs een kleuter kun je dit niet wijsmaken.

    Girigory wist natuurlijk tevoren al dat op dit asociale “feest” kennissen en/of vrienden en/of familie aanwezig waren. Het is doorgestoken kaart. Deze man moet zo snel als mogelijk worden geëlimineerd (in overdrachtelijk zin). Totaal ongeschikt voor zijn taak, maar dat wisten we al lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *