PBC | Koning spreekt met sectoren economie en onderwijs op Curaçao

Persbureau Curacao

Door middel van telefoon- en online gesprekken en waar mogelijk werkbezoeken, informeren koning Willem-Alexander en koningin Maxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak © ANP

Den Haag – Koning Willem-Alexander heeft vandaag online gesproken met vertegenwoordigers van de sectoren economie en onderwijs op Curaçao over de gevolgen van de corona-uitbraak in het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Op 18 en 19 november spreekt het staatshoofd ook nog met vertegenwoordigers uit diezelfde sectoren op Sint Maarten en Aruba. Eerder had de koning al een videogesprek met vertegenwoordigers van de medische sector op Aruba, Sint Maarten en Curacao.

Door middel van telefoon- en online gesprekken en waar mogelijk werkbezoeken, informeren koning Willem-Alexander en koningin Maxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie.

Bron: Persbureau Curacao

Een Reactie op “PBC | Koning spreekt met sectoren economie en onderwijs op Curaçao

  1. Joseph Ignace Guillotin

    Zo! Heb ik mijn werk weer gedaan als koningk. En nu op internet even zoeken bij welk van onze buitenlandse huizen code geel is. Of toch weer op het cruiseschip waar we een royal cabin gekocht hebben?
    O, ja, niet vergeten ook nog mailtje sturen naar Mark dat hij ervoor zorgt dat die vervelende pers onze kerstvakantie niet ook nog verpest. Ik heb dit jaar zo hard gewerkt. Ik zou eigenlijk een overwerkvergoeding moeten krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *